Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP elnöke szerint ezekben a pillanatokban omlik össze 12 év politikai hazugsága.

Tóth Bertalan a szocialisták társelnöke legutóbbi írását most változtatás nélkül osztjuk meg:

Orbán emberellenes és nemzetellenes politikájának csak a hatalom megtartása a célja! Minden más hazugság!

A miniszterelnök ismét “interjút” adott a Kossuth Rádióban arról a hazug, önző és felelőtlen politikáról, amit képvisel. Első alkalommal járt a “közszolgálati” rádióban azóta, hogy Tusványoson ismertette fajelméleti elgondolásait.

Legyen egyértelmű: Orbán nacionalista, illiberális és kirekesztő politikája már eddig is elfogadhatatlan volt számunkra, legutóbbi fajelméleti szózata azonban erkölcsi hullává tette minden józanul gondolkodó ember számára!

A “közszolgálati” rádiós “interjújában” mindez természetesen nem került szóba. Ahogyan az sem, hogy csaló kampányt folytattak a hatalmuk megtartása érdekében, és ezzel becsapták, átverték a választókat!

Arcátlanul hazudtak a rezsicsökkentés megtartásáról, az ország állapotáról, a gazdaság helyzetéről. Mindezt azért, hogy az oligarcháik és a fideszes elit továbbra is féktelenül élje fel Magyarország jelenét és zavartalanul rabolja el a jövőjét, miközben rengetegen szegényedtek el, és egyre többeket fenyeget a lecsúszás veszélye.

Nem került szóba, hogy olyan brutális áremelést vezetnek be, amilyenre még nem volt példa Magyarországon.

Arról sem volt szó, hogy ez az áremelés szükségtelen, hiszen Paks el tudná látni a teljes lakosságot 12 forintos árammal, a gázárakról pedig Orbán Viktor és Szijjártó Péter is úgy nyilatkozott, hogy a Gazprom-szerződés biztosítja, hogy ne kelljen emelni a lakossági árakat.

Nem volt szó arról sem, hogy a Fidesz elhibázott gazdaságpolitikájának következtében folyamatosan nő a már kétszámjegyű infláció, melynek következtében a nyugdíjak, a fizetések elértéktelenednek, megélhetési válságba taszítva több millió embert.

Helyette felmondta a putyini propagandát, minden rosszért az Európai Uniót hibáztatta, de lényegében saját tehetetlenségét, felelőtlenségét és hazugságait mutatta be.
Az a rossz hírem, hogy ez most már kevés lesz!

Amikor egy miniszterelnökre ráomlik 12 év önző, felelőtlen és hazug politikája, annak a következményeit már nem lehet újabb hazugságok mögé rejteni!

Leírom újra, mit tenne jelen helyzetben egy felelős, a magyar emberek érdekeit képviselő kormány:

Az Európai Unióval szemben indított háború befejezése, a jogállamisági követelmények teljesítése, csatlakozás az Európai Ügyészséghez! Az így elérhetővé váló uniós forrásoknak a magyar gazdaság felzárkózását segítő módon történő felhasználása!

A szükségtelen és brutális lakossági áram- és gázáremelés visszavonása!
A KATA rendszerének felszámolásáról szóló, megfelelő társadalmi egyeztetés nélkül, rendkívül rövid felkészülési idővel, adóév közben, megélhetési válságba és recesszióba tartó gazdasággal, hazug indokokkal bevezetett fideszes intézkedés visszavonása!

A pedagógusok, egészségügyi dolgozók, ápolók, közszolgálati dolgozók fizetésének emelése, az alacsony nyugdíjak felzárkóztatása, a minimálbér adómentessé tétele és az alacsony fizetések adójának csökkentése! A miniszterelnök és a kormány tagjainak fizetésemelése helyett!

Lakossági épületszigetelési program indítása a Kádár-kockák, családi házak, panelépületek régi társasházak energiahatékonyságának javítása céljából, amely a lakók számára önerő nélkül biztosítja a kisebb energiaszámlát!

Mi szóltunk. Ideje, hogy egyre többen rájöjjenek: Orbán emberellenes, és nemzetellenes politikájának csak a hatalom megtartása a célja! Minden más hazugság!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: