Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A stílus valóban a nagy csoportban lenne menő, de hát ha ezért fizetik… nem is rosszul…

Már vártuk, hogy megszólaljon Tompika a NER legfeleslegesebb embere. Tagadhatatlan, ha bejön a szobába csupán eggyel kevesebben vagyunk vele. Legalább sok vizet nem zavar.

Most viszont védelmébe vette a nagy vezét, akinek fasisztoid kijelentésein egész Európa kiakadt.

Egész pontosan az történt, hogy Guy Verhofstadt belga EP-képviselő Orbán Viktor miatt levélben fordult Roberta Metsolához, az Európai Parlament elnökéhez.

Verhofstadt a magyar miniszterelnök tusványosi beszéde kapcsán úgy vélte, Orbán Viktor szavai arról, hogy nem akarunk „vegyes fajúvá” válni, egyértelműen sértik az európai szerződésekben lefektetett normákat és értékeket, és az európai történelem legsötétebb napjaira emlékeztetnek.

Erre reagált Deutsch Tamás aki szerint:

az a rasszista, aki szerint Orbán rasszista

Egész pontosan:

A fideszes EP-képviselő közleményében hangsúlyozta, hogy a Verhofstadt által megfogalmazott durván rágalmazó és indulatos Magyarország elleni támadások valójában magyarellenes rasszista megnyilatkozások, amelyek támadást jelentenek a közös európai értékek ellen és a XX. századi európai történelem legsötétebb időszakát idézik.

Deutsch Tamás  hozzáfűzte azt is, hogy szerinte Verhofstadt és “elvtársai” által immár több mint egy évtizede folytatott “hazug és hisztérikus Magyarország-ellenessége ugyanolyan intoleráns, gyűlöletkeltő és rasszista narratíva, mint az antiszemitizmus új formájaként azonosított Izrael-ellenesség”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: