Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Évek óta beszélünk arról, hogy Orbán Viktor és a Fidesz egy alternatív valóságban él, ez ma nyilvánvalóbb, mint eddig bármikor.

A miniszterelnök azt írta ki a Facebook-oldalára, hogy “bonyolult idők jönnek, de egy biztos: a rezsicsökkentés marad”.

Mondja ezt azok után, hogy augusztus 1-től az áram árát a kétszeresére, a gáz árát a hétszeresére emelte, ezzel elviselhetetlen terhet zúdítva a magyar családok jelentős részére.

Ma már mindenki pontosan tudja az országban, hogy a rezsicsökkentésnek vége, 2022 a rezsiemelés éve, de Orbán még mindig tagadja a nyilvánvalót.

A DK szerint Orbán Viktor végleg elveszítette a kapcsolatát a valósággal. Orbán Viktor a választás előtt fűt-fát hazudott az országnak, majd a választás után brutális megszorítócsomagot vetett ki, adókat emelt, egymás után jelentett be húsbavágó megszorításokat, eltörölte a katás adózást, és rezsiemelésbe kezdett.

Most úgy hazudik a szemünkbe, ahogy a választás előtt és így fog hazudni akkor is, amikor megérkeznek az első többtízezres villanyszámlák és százezres gázszámlák is.

Ne hagyjuk magunkat átverni: a rezsicsökkentésnek vége, Orbán Viktor kormányprogramját ma már rezsiemelésnek hívják.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...