Megosztom másokkal is:

A magyar miniszterelnök olyan heves magyarázkodásba kezdett, hogy tényleg aggódtunk, hogy összeakad a nyelve. Persze a magyarázhatatlant nem lehet megmagyarázni, de só se róla, Orbán már párszor megpróbálta.

Heves magyarázkodásba kezdett Orbán azután, hogy nemzetközi botrány lett romániai beszéde után, ahol is fajelméleti boncolgatásba kezdett a miniszterelnök.

A tusványosi beszédében Orbán arról beszélt, hogy mi magyarok “nem akarunk kevert fajúak lenni”. A botrány pedig magaalá temette ezek után.

Lemondott az egyik legfontosabb bizalmi embere is vállalhatatlan kijelentései után, de több nemzetközi és hazai szervezet is tiltakozását fejezte ki.

Most már inkább mégsem mondta ezt – legalábbis állítása szerint őt csak félreértették.

Orbán Viktor csütörtökön Bécsbe utazott, ahol többek között Karl Nehammer osztrák kancellárral is tárgyal. A két kormányfő közös sajtótájékoztatót tartott, amiben – többek között – a többek között a nagy port kavaró tusványosi előadásáról is szót ejtett.

Előfordul, hogy néha félreérthetően fogalmazok.

– kezdett izadságszagú magyarázkodásába Orbán.

Itt egy civilizációs pozícióról van szó, büszkék vagyunk arra, amit Magyarország a rasszizmus elleni harc terén elért. Nem rasszizmusról van szó, hanem kulturális különbségekről – tette hozzá.


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --