Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nyílt levelet jelentetett meg az Orbán párti propagandaoldal. Úgy tűnik sok volt a szürcsilé ugyanis láthatólag vöröslő fejjel ütötték a szerencsétlen billenytűzetet.

A Mindenszó nevű kormányközeli propagandaoldalnál elszakadt a cérna és nyílt levélben kezdtek örjöngeni – úgy tűnik ők sem viselik jól, hogy Orbánék átverték az egész országot és brutális megszorításokat vezettek be.

Csak az evolúcióban ők addig jutottak, hogy a jogosan felháborodó magyar embereket kezdték el minősíthetetlen stílusban gyalázni.

A levelet változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt DK és Momentum vezetés!

Eddig a mérleg: leköpött rendőrautó, kukával betört rendőrautó szélvédő, káromkodásokkal összefirkált Erzsébet híd (pl. „Orbán, szopd ki a faszom”), drogos őrjöngők az éjszakában, fejberúgott rendőrök, sörösüveggel megdobott rendőrautó, káromkodások, kiabálás, rendbontás, a budapesti forgalom akadályozása…stb.

Megkérjük hát a szervezőket, azaz a DK-t és a Momentumot, valamint a Kétfarkú Kutyapártot is, hogy hívja vissza a csürhéjét az utcákról, az összes csövest takarítsa el a hidakról, ebből elég volt!

Normálisan akarunk élni és közlekedni, dolgozni, munkába járni, szállítani Budapesten, és nem egy törpe kisebbség, egy szektás csürhe hőbörgése miatt egy bénult fővárosban élni!

ELÉG VOLT!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: