Megosztom másokkal is:

Nyílt levelet jelentetett meg az Orbán párti propagandaoldal. Úgy tűnik sok volt a szürcsilé ugyanis láthatólag vöröslő fejjel ütötték a szerencsétlen billenytűzetet.

A Mindenszó nevű kormányközeli propagandaoldalnál elszakadt a cérna és nyílt levélben kezdtek örjöngeni – úgy tűnik ők sem viselik jól, hogy Orbánék átverték az egész országot és brutális megszorításokat vezettek be.

Csak az evolúcióban ők addig jutottak, hogy a jogosan felháborodó magyar embereket kezdték el minősíthetetlen stílusban gyalázni.

A levelet változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt DK és Momentum vezetés!

Eddig a mérleg: leköpött rendőrautó, kukával betört rendőrautó szélvédő, káromkodásokkal összefirkált Erzsébet híd (pl. „Orbán, szopd ki a faszom”), drogos őrjöngők az éjszakában, fejberúgott rendőrök, sörösüveggel megdobott rendőrautó, káromkodások, kiabálás, rendbontás, a budapesti forgalom akadályozása…stb.

Megkérjük hát a szervezőket, azaz a DK-t és a Momentumot, valamint a Kétfarkú Kutyapártot is, hogy hívja vissza a csürhéjét az utcákról, az összes csövest takarítsa el a hidakról, ebből elég volt!

Normálisan akarunk élni és közlekedni, dolgozni, munkába járni, szállítani Budapesten, és nem egy törpe kisebbség, egy szektás csürhe hőbörgése miatt egy bénult fővárosban élni!

ELÉG VOLT!


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --