Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rónai Sándor a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője számolt be arról, hogy most fognak összeérni a különböző botrányok Orbán feje fölött.

Egy év telt el azóta, hogy egy újabb szinten láthattunk bele Orbán velejéig korrupt rendszerébe – kezdi bejegyzését a képviselő.

Mint fogalmaz:A jelentős nemzetközi visszhangot is kivaltó Pegasus-botrány megmutatta, hogy milyen aljas és törvénytelen eszközökkel félemlíti meg a hatalom a tisztességes magyarokat, akik csak a dolgukat végzik.

Az elmúlt egy évben nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy kiderüljön a teljes igazság erről a holdról is jól látható törvénytelenségről.

Az Európai Parlamentben megalakult a Pegasus-bizottság, amelynek első alelnöke lettem.

És bár Varga Judit egy éve hallgat és próbálja elsunnyogni az ügyet, ősszel a bizottság Magyarországra látogat, és ekkor már nem fogja megúszni, hogy válaszokat adjon a kérdéseinkre.

Dolgozunk tovább, ameddig ki nem derül a teljes igazság!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...