Gyurcsány Ferenc a Parlamentben - Forrás: 168 óra Fotó: Kovács Tamás
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az idő magától is megoldaná, a mi dolgunk, hogy lerövidítsük az időt.

A politika girbe-gurba tévútjai idővel kiegyenesednek. A történelem útjába simulnak vissza. Éles kanyarral, vagy simább csatlakozással.

Németországgal az előbbi történt 1945 után, Spanyolországgal inkább az utóbbi Franco utolsó éveiben, majd halálát követően.

Magyarország is visszatér a történelem főútjára. Orbán ellenében, Orbán nélkül. Mert végső soron a történelem diktálja az utat, nem a politikus.

A politikus eszköze az idő. Gyorsíthatja, vagy lassíthatja a történelmi utat. De csak időlegesen zökkentheti ki. A szekér az út vájatában marad.

Az idő visszabillenését a rendszerváltás hozza el. És mi leszünk a rendszerváltók.
Magyarország, a hazánk, okos, nyugodt vidék lesz. Egymásra is vigyázó emberekkel. Az emberi élet mindenkit megillető lehetőségével.

Az a dolgunk, hogy gyorsítsuk az időt. Hogy minél gyorsabban visszatérjünk a történelem főutcájára.

Készülünk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...