Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A háborús helyzetre való tekintettel és az energiaválság okán is megkérem jelenleg hatalmon lévő kormányunkat, hogy a következő hónaptól NE vonjon a fizetésemből sem, ADÓT sem JÁRULÉKOKAT.

Sajnálattal tudatom, hogy nem áll módomban finanszírozni egy olyan mocskos rendszert , amely kirabol, átver és cserben hagy.

Nem adok pénzt Orbán főispánuram béremelésére, sem gigantikus tűzijátékra, sem a képviselők havi 450 000 Ft-os lakhatási támogatására sem ( az én lakhatásomat sem támogatja senki, pedig bérminimumon vagyok).

Ha nincs pénz a megélhetésemre, a fűtésemre, akkor a kormánytagok, képviselők és más paraziták luxusára, és elmebeteg kormányzására se legyen.

A felmondásomat letétbe helyezem, hisz eddigi munkám a mai napon értelmét vesztette. Bérem nem fedezi a felvázolt leendő fűtésemet sem, nem hogy a megélhetésünket.

Nem azért dolgozom, adózom, és fizetem a járulékokat, több mint 30 éve, hogy ellopják ezen befizetéseimet, hogy semmibe vegyenek, hogy engem büntessetek azért, mert a nyomorúságos béremből nem tudtam fűtés korszerűsíteni, hogy nem telik másra csak arra, hogy vegetáljak.

Ha egy rendszer nem becsül meg, akkor abból a rendszerből ki kell lépni.

Tehát, a családom és önmagam védelme érdekében a jövőben nem tudok adózni és járulékot fizetni, az én munkám nem a mások megélhetését,valamint luxusát hivatott finanszírozni, hanem a családomét.

Remélem, kormányunk tudomásul veszi, hogy meggondolatlan intézkedései a családomban is rendkívüli helyzetet teremtett elő, és megértéssel fogadja kényszerű hozzáállásomat a kialakult helyzetben.

A rendkívüli vészhelyzet, rendkívüli hozzáállást követel meg tőlem is. Első a család, minden más másodlagos….de gondolom ez nem probléma, hisz kormányunk a családok kormánya. Nemigaz??


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: