Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyakorlatilag sosem látott megszorító csomagot jelentett be a magyar miniszterelnök, de még van kedve heherészni.

Ma reggel Orbán Viktor kimaxolta a pofátlanságot a Kossuth Rádióban. A napokban sok száz ezer magyarra brutális nehézségeket rátoló miniszterelnök igen csak orcátlan mondatokat bírt mondani.

Orbán Viktor beszélt a brutális megszorítása után kirobbant tüntetés sorozatról is. Ő ígyekszik megértően viszonyulni az elmúlt napi tüntetésekhez. Annyiban mindez érthető szerinte, hogy a katatörvény módosításának vannak vesztesei, és ez az intézkedés valóban fájhat sokaknak, de az ország érdeke most ezt a változtatást meghozni.

Szerinte azonban az ellenzéki politika  megpróbálja kihasználni ezt a helyzetet: ezekről szólnak a tüntetések a kormányfő szerint.

Majd ennél már csak a rezsicsökkentés bedarálására mondott válaszai pofátlanabbak:

Megkérdezték Orbántól, hogy mit gondol arról, hogy sokakat érzékenyen érint majd, hogy jóval magasabb lesz a rezsiszámlája. Erre azt mondta kormányfő: “Valaki majd megérti, valaki nem. A tényeken az nem változtat, ha valaki ezt nem érti meg.” Azt mondta a kormányfő: a teljes lakossági rezsicsökkentés a háborúig belefért, ma már nem.

Mondjuk, nem azt hallgattuk eddig, hogy megvédik a rezsicsökkentést, meg nem hagyják, hogy Magyarország fizesse meg a háború árát? S hova lett hirtelen a mese az olcsó orosz gázról, amit Viktor elintézett hosszú évekre a magyaroknak? Hm, Viktor? Nem ezeket hazudgáltad?

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán végig hazudta az 1, másfél évet ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Orbán átverte a magyarokat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: