Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jámbor András a Szikra mozgalom parlamenti képviselője közösségi oldalán jelentette be: Folytatjuk!

Tegnap elkezdtük a küzdelmet, ma folytatjuk! Ma, szerda este 18 órakor találkozzunk a Kossuth téren!

Mert vannak kérdéseink, amikre választ akarunk kapni:

Miért nem a focisták könnyített adóját akarja eltörölni a kormány, akik 500 milliós fizetésig 33,5 százalék helyett 15 százalék adóval adóznak?

Miért nem a kaszniókat, miért nem az oligarchákat, Mészárost, miért nem Garancsit vagy Tiborczot akarja megadóztatni a kormány?

Miért nem azon spórol, hogy sapkát húzunk a rezsicsökkentés tetejére és megvédjük azokat akik nem tudnák kigazdálkodni az energiaáremelkedést, de nem fizetjük, hogy állami támogatással fűtsek villákat, töltsék fel a medencéket?

Miért nem a nagycégek adóelkerülését próbálja megakadályozni a kormány? Globális minimumadóval, vagy olyan átalakításokkal, amik kiküszöbölik, hogy most is vannak nagycégek, akik a társasági adó felét fizetik be?

Miért a kisvállalkozókat, a népet szivatják, és miért nem a gazdagokat adóztatják, akiknek van pénzük?

2024-re 7500 milliárdos lesz Magyarországon, az ő vagyonukat miért nem adóztatjuk meg, miért a kisvállalkozók munkáját tesszik tönkre?

Miért kell ezt az egészet egyetlen nap alatt átverni a törvényhozáson? Miért nem volt bármilyen vita és egyeztetés?

Ha a bujtatott foglalkoztatással van baj, miért nem azt kezeli a kormány, és miért tiszteségesen a szabályokat betartva adózó kisvállalkozók százezreit, illetve másodállásukat teszi tönkre?

Ugye ti is ott lesztek este?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: