Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán súlyos politikai hibát vétett, olyannyira hogy már a saját oldaláról is komoly kritikákat kapott.

A jobboldal tagadhatatlanul legvagányabb projektje a Megadja Gábor nevével fémjelzett Kontra című internetes felület, amely nem feltétlenül írásaival, sokkal inkább videóival vált népszerűvé, nem is véletlen.

Ugyan nekünk balosoknak nagyon nem tetsző, főként a kormánypropagandát alátámasztó vélemények hangzanak el – de sajnos baromi viccesen és szórakoztatóan. Érdemes tehát figyelni erre a média-projektre ugyanis egyre népszerűbb az ultrajobbos körökben.

Egyik videórovatukban Megadja “testvér” és Bódi Ábel azonban a most bejelentett megszorító csomaggal, vagyis a KATA szigorítással kapcsolatban emelték fel a hangjukat.

Persze tompítva a felháborodást és az egész dolgot Parragh László nyakába varva – remélve, hogy “Doktor Miniszterelnök úr” majd helyre teszi a dolgokat – de kimondták, hogy értelmetlen és sok százezer ember életét lehetetleníti el a mostani szigorítás.

Vélemányük szerint járható út lenne az emelésa gazdasági válság miatt, de az, hogy “a fűrdővízzel a gyereket is kinönti a kormány” az no way.

A KATA volt a legjobb eszköz a középosztályosodásra és ennek az ellehetetlenítése komoly károkat okoz szerintük és nem lehet elvi alapon sem támogatni jobboldaliként.

Persze kommunistáztak is egy sort és mindenkit lebeszéltek a kormány ellenes tüntetésről de azért érdemes megnézni mit gondol a másik oldal az orbáni megszorításokról:

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: