Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vége a királykodásának!

Ítéletet hozott a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága. Az ítélet nyomán nagyon komoly bajba kerülhet Kövér László, ugyanis a testület határozottan kimondta:

KÖVÉR LÁSZLÓ NEM HALLGATTATHAT EL ÉS BÜNTETHET ELLENZÉKI KÉPVISELŐKET

Minderről a Demokratikus Koalíció adott ki közleményt. Mutatjuk a részleteket:

Emlékezetes, hogy az ellenzéki képviselők hogyan próbálták közös akcióval megakadályozni a rabszolgatörvény elfogadását 2018 decemberében a parlamentben.

Az eseményeknek a DK képviselői is aktív szereplői voltak, Kövér László pedig súlyos pénzbüntetésre ítélte őket a történtekért.

A DK nem hagyta annyiban az ügyet, miután minden hazai jogi eszközt kimerítettünk, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fordultunk.

A bíróság arról értesített bennünket, hogy az ügyben nekünk adott igazat, Kövér László elégtétellel tartozik a DK-nak.

Kövér László 4 évvel később, ma is a parlament Szájzár Elvtársa. Az elmúlt hetekben azért vonta meg a szót több esetben is a képviselőinktől és azért szabott ki súlyos büntetéseket, mert elmondtuk, hogy törvénytelennek tartjuk ezt a kormányt.

Elmondtuk, hogy a Fidesz nem egy szabad és tisztességes választáson tartotta meg a hatalmát, hanem egy manipulált nyilvánosságban, a saját magára szabott torz választási rendszerben, ezért törvénytelen.

Szájzár Elvtárs minden alkalommal gyorsan szolgálatba helyezte magát; megvonta a szót és büntetett.

Ahogy a rabszolgatörvénnyel kapcsolatos események után, a Demokratikus Koalíció most sem fog meghátrálni, ismét a strasbourgi bírósághoz fordulunk. Ára lesz Szájzár Elvtárs parlamenti ámokfutásának.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: