Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiába szövegelnek a kormányban, gyakorlatilag vége a játéknak, lelepleződtek. Konkrétan saját maga ismeri be az alkalmatlanságát.

Vége a hazugságoknak. A választások után csupán néhány hónap kellett ahhoz, hogy nyílvánvalóvá válljon hazudtak a választások előtt és átverték az országot.

A valódi gazdasági adatok már akkor sem tették volna lehetővé az osztogatást, most pedig úgy tűnik, hogy nagyobb a baj, mint eddig bármikor.

Romokban a nemzeti valuta és elszabadultak az élelmiszerárak. Gyakorlatilag ugyanazért a pénzért hétről hétre kevesebbet tudunk várásolni miközben már nem ritka a 700 forintos (!) kenyér ár.

A forintválságot és a nyomában járó inflációt mindennel megpróbálják magyarázni. Az első helyen a magyarázatok sorában az orosz-ukrán háború áll

– pici bibi a történetben, hogy az ukrán valutához képest is romlik a magyar forint –

de Brüsszelt is vádolják a gyenge teljesítményükkel (melyet Orbán egyik belső embere cáfolt meg, ide kattintva elolvashatja az újabb botrányt), illetve az ellenzék is hibás szerintük.

Most azonban a Demokratikus Koalíció nyílvánosságra hozott egy videót, ahol nem más mint maga Orbán Viktor ismeri el, milyen okai vannak a forint drámai gyengülésének:

“Vezetési válságot kell megoldani, az országnak egy új vezetőre van szüksége!”

Ez a 2008-as videó egyébként rímel arra a mondatra amikor is Orbán azt mondta, hogy a gyenge kormány következménye a gyenge forint és az árak alakulása nem más mint kormányzati akarat kérdése.

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: