Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kérdés persze, hogy mire elég ha az ellenzékiek egymást ütik.

Hadházy Ákos a következőt vetette virtuális arckönyvébe:

Ismerjék meg (Brenner) Kolomant! Koloman ma azt mondta az úgynevezett parlamentben:

a Jobbik támogatja, hogy legyen retorziója, hogy a tisztességtelen választások miatti tiltakozásként nem mentem el a nyitó ülésre (és akkor sem vállalok majd fizetős extra pozíciót, illetve nem fogok interpellálgatni, ha majd Kövér esetleg engedi az eskütételt).

Koloman korábban két éven át a parlament alelnökeként, most a külügyi bizottság alelnökeként, a törvényalkotási bizottság tagjaként és frakcióvezető-helyettesként vesz fel az alapfizetésén felül még kb. 700 ezer forintot.

A két dolog között lehet összefüggés.

Úgy tűnik, a Jobbik szerint vagy nem volt gond a választások körülményeivel (az ocsmány propagandagépezettel, a halott szavazókkal, a levélszavazásból kizárt külföldön dolgozó magyarokkal stb.), vagy úgy gondolják, a parlamenti díszpozíciókból lehet a legjobban küzdeni ez ellen.

Ehhez tudni kell még: az elmúlt években többször komolyan szóba jött, hogy az ocsmányabbnál ocsmányabb kormányzati intézkedések ellen az ellenzék minimalizálja a parlamenti munkát és ehelyett a parlamenten kívüli képviselői feladatokra koncentráljon.

Sajnos az egység látszatának fenntartása miatt ezek a kezdeményezések mindig elhaltak, legtöbbször a Jobbik és/vagy az LMP vétója miatt. Az eredményt látjuk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: