Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rövid időn belül ez a sokadik épületomlás a Fővárosban. Az okokat egyenlőre még nem lehet tudni.

Zajlik a műszaki mentés abban az épületomlásban, amiben legkevesebb egy ember súlyosan megsérült.

Leomlott egy ház tetőszerkezete Budapest belvárosában, a VI. kerületi Jókai utcában, a törmelék az utcára és a járdára hullott – írja a Telex.

A tűzoltók már a helyszínen vannak, hatalmas por van az épület közelében. A környezők utcákat lezárták.

Legalább egy ember megsérülhetett, információink szerint a rendőrség vizsgálatot rendelt el. Rövid videót is készült a helyszínen:

Úgy tudjuk, épp a tetőteret építették a házban, amikor beomlott. Építőmunkások dolgoztak rajta.

Fél tucat mentőautó és legalább két tucat rendőr van a helyszínen. A helyszínen lévő kollégánk szerint a Nagykörútról felől már nem lehet bemenni a Jókai utcába az Aradi utcáról, mert lezárták a területet. Kollégánk keresőkutyát is lát a helyszínen.

A szomszéd ház negyedik emeletén lakó férfi a Telexnek azt mondta: hatalmas robajt hallott a lakásában, már akkor sejtette, hogy valószínűleg a szomszéd épület teteje omlott le. Amikor kinézett az ablakon a Jókai utcára, hatalmas porfelhőt látott: „olyan volt, mintha egy rakéta csapódott volna be az utcába”.

A szemközti irodaházból többen kijöttek, hogy segítsenek az esetleges sérülteknek. Látni lehetett, hogy a Jókai és az Aradi utca sarkán egy nő fekszik a járdán. Hamarosan megérkeztek a tűzoltók, és kereső kutyák is jöttek, hogy átvizsgálják a romokat – mondta.

via: telex

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...