Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rövid időn belül ez a sokadik épületomlás a Fővárosban. Az okokat egyenlőre még nem lehet tudni.

Zajlik a műszaki mentés abban az épületomlásban, amiben legkevesebb egy ember súlyosan megsérült.

Leomlott egy ház tetőszerkezete Budapest belvárosában, a VI. kerületi Jókai utcában, a törmelék az utcára és a járdára hullott – írja a Telex.

A tűzoltók már a helyszínen vannak, hatalmas por van az épület közelében. A környezők utcákat lezárták.

Legalább egy ember megsérülhetett, információink szerint a rendőrség vizsgálatot rendelt el. Rövid videót is készült a helyszínen:

Úgy tudjuk, épp a tetőteret építették a házban, amikor beomlott. Építőmunkások dolgoztak rajta.

Fél tucat mentőautó és legalább két tucat rendőr van a helyszínen. A helyszínen lévő kollégánk szerint a Nagykörútról felől már nem lehet bemenni a Jókai utcába az Aradi utcáról, mert lezárták a területet. Kollégánk keresőkutyát is lát a helyszínen.

A szomszéd ház negyedik emeletén lakó férfi a Telexnek azt mondta: hatalmas robajt hallott a lakásában, már akkor sejtette, hogy valószínűleg a szomszéd épület teteje omlott le. Amikor kinézett az ablakon a Jókai utcára, hatalmas porfelhőt látott: „olyan volt, mintha egy rakéta csapódott volna be az utcába”.

A szemközti irodaházból többen kijöttek, hogy segítsenek az esetleges sérülteknek. Látni lehetett, hogy a Jókai és az Aradi utca sarkán egy nő fekszik a járdán. Hamarosan megérkeztek a tűzoltók, és kereső kutyák is jöttek, hogy átvizsgálják a romokat – mondta.

via: telex

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...