Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ráadásul a kormánypárti polgármesterek panaszaival szembesítette a kormánypártokat.

A Covid idején már láttuk, hogy önök senkiben sem bíznak.

Míg Nyugat-Európában támogatták az önkormányzatokat, addig a magyar kormány részéről forráselvonások, megszorítások és titkolózások voltak – indította felszólalását a DK parlamenti politikusa a Parlamentben.

Oláh Lajos szerint az Euró-árfolyamának drasztikus elszállása is a kormány felelőssége. A politikus szerint a 402 forintos árfolyam oka ugyanis nem más, mint, brutális megszorításokkal teli Orbán-csomag.

Mindez azonban nem csak a Demokratikus Koalíció kritikája a kormánnyal szemben. Néma csend lett a kormánypárti padsorokban és lapítottak a narancsos honatyák, amikor Oláh arról beszélt, hogy mindezt a Fidesz polgármestere is elmondta:

Székesfehérvár fideszes polgármestere is aggódik, Cser-Palkovics András úgy nyilatkozott, hogy náluk is gondot okoz, hogy az önkormányzatoknak maguknak kell kigazdálkodniuk a rezsiárakat.

A villamosenergiaáraknak ilyen brutális emelkedését pedig nem tudjuk kigazdálkodni, jelentette ki a fideszes polgármester. […] Gémesi György Göndöllő, illetve Wittinghof Tamás, Budaörs polgármestere ugyancsak aggódik.

Tab ugyancsak fideszes polgármestere szó szerint azt mondta: 3 hónap múlva mindenki lába alatt égni fog a talaj.”

– sorolta a példákat Oláh Lajos, hozzátéve: félő, hogy sok kistelepülésen ki kell kapcsolni a közvilágítást.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: