Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az RTL.hu szúrta ki, hogy az egyik legnépszerűnn hazai előadó óriásit alázott Orbánékra – bejegyzését pedig több százezren látták már.

Gyakorlatilag sokkhatésként érte az országot a 400 forint feletti Euróárfolyam, mely mint tudjuk nem csak azoknak kedvezőtlen, akik külföldi nyaralást terveznek, de azok sem örömködhetnek túlzottan, akik kenyeret, vagy tejet vesznek, hiszen az árfolyam minden árat befolyásol az üzletekben is.

Erre reagált többek között az egyik legnépszerűbb hazai előadó Fluor Tomi is, aki csak ennyit fűzött hozz:

De legalább nem b*zik az óvodások

– utalva arra, hogy a kormánypártok ilyen látszatpolitizálással voltak elfoglalva, ahelyett hogy valódi krédésekről beszéltek volna.

Fluor on Twitter: “de legalább nem buzik az óvodások?? pic.twitter.com/RfnyiaSLQa / Twitter”

de legalább nem buzik az óvodások?? pic.twitter.com/RfnyiaSLQa

Orbán Viktor egy korábbi hasonlatára hivatkozve tette fel a költői kérdést az RTL napi szerkeszőtje Fluor posztja kapcsán, mely szerint:

Kinek mit intézett a kormánya, ugye?

Fluor korábban is véleményt nyilvánított már közéleti kérdésekben: április 3-án – a homofób népszavazással kapcsolatban, de még az eredmények ismertetése előtt – azt írta:

Mindjárt kiderül, hogy mi lesz a nemváltó óvodásokkal. K*rvára izgulok!

A választási eredményre azonban már egy kevésbé derűs idézettel reagált, Kosztolányi Dezső Hajnali részegség című versének egy részletét tette közzé: „Nézd csak! Tudom, hogy nincsen mibe hinnem. Azt is tudom, hogy el kell mennem innen.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: