Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Puzsér Róbertnek köszönhetjük azt a gyöngyszemet, ami kb egy jóféle Polgár Jenő videót vagy Szalacsi videót is lepipál.

Jakab István, Fideszék gyöngyszeme vezette az ülést amikor Szabó Tímea mentelmi jogának felfüggesztéséről döntött a parlament. Az esemény egy nagyon rossz paródia jelenetté silányult.

Szegény Jakab István, kb azt se tudta, hogy hol van. Megtörtént a szavazás, majd először bejelentette, hogy a parlament felfüggesztette Szabó Tímea mentelmi jogát.  Utána bejelentette, hogy a parlament NEM felfüggesztette Szabó Tímea mentelmi jogát.

Aztán rájött, hogy de mégis, csak nyilván nyelvbotlásból eredően a következő határozatot hirdette ki: a parlament  felfüggesztette Szabó Tímea SZAVAZATI jogát.

Derék Jakab úr ment volna tovább, amikor is a KDNP frakcióvezetője kért szót, aki jelezte óvatosan, hogy rosszul lett kihirdetve a határozat, azt, hogy pontosan mi a hiba Jakab nem nagyon értett.

Ekkor a jegyzők próbálták neki elmagyarázni a helyzetet, de nem sok sikerrel. Jakab új szavazást szeretett volna inkább. Ekkor kért szót a fideszes Balla Mihály, aki úgy kezdett el beszélni, hogy nem volt rajta a mikrofon.

Miután sikerült ezt a malőrt is megoldani, Balla úr tisztázta a helyzetet. Így 7 perc bénázás után sikerült is kihirdetni a határozatot.

via: HírHugó


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: