Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tragédia.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Onyutha Judit az ismert időjós volt férje, László. A pár tíz évig volt együtt, a házasságuk során két közös gyermekük született, Panni és Marci.

Kapcsolatuk azonban már jó pár évvel ezelőtt véget ért. Az időjósra azóta rátalált a szerelem, de természetesen így is megrázta a tragédia – írja a 168 óra.

„Felfoghatatlan, ami történt! Judit volt férje, Laci elhunyt. A gyerekek édesapja váratlanul szívrohamot kapott”

– nyilatkozta a Hot! Magazinnak egy névtelen forrás, amit a Blikk szúrt ki.

A 48 éves korában elhunyt László, köztudottan remek pilóta volt, az elmúlt időszakban kapitányként teljesített szolgálatot.

A tragédiának nem volt előjele, de a férfi nemrégiben átesett a koronavírus-fertőzésen. Pilótaként azonban rendszeres orvosi ellenőrzés alatt állt Onyutha Judit volt férje.

„Túl vannak az első sokkon, Judit most minden erejével a családjára koncentrál és arra, hogy tisztességesen végezze a munkáját.

Szerencsére nemsokára jön a nyári szünet, így teljesen a gyerekekre fókuszálhat, akik már elég érettek ahhoz, hogy idővel feldolgozzák a tragédiát”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...