Hungary's Minister of External Economy and Foreign Affairs Peter Szijjarto informs speaks during a press conference about the illegal migration situation into Hungary in Budapest on June 24, 2015. Hungary said Tuesday it has indefinitely suspended the application of a key EU asylum rule in order "protect Hungarian interests", prompting Brussels to seek immediate clarification., Image: 250814010, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP
Megosztom másokkal is:

Március végén látott napvilágot a hír, hogy orosz hekkertámadás érte a magyar Külügyminisztériumot.

Mint akkor kiderült, a támadás során titkos dokumentumokhoz, bizalmas iratokhoz, az EU-t és a NATO-t is érintő információkhoz is hozzáfértek.

A Demokratikus Koalíció EP-képviselői ezért írásbeli kérdésben fordultak az Európai Bizottsághoz, hogy megtudjuk, kapott-e a bizottság jelzést a magyar külügytől az orosz hekkerek akciójáról és az ellopott dokumentumokról.

A Demokratikus Koalíció Európai Parlamenti frakciója felháborodva értesült az Európai Bizottságtól, hogy a magyar kormány egyáltalán nem tájékoztatta a bizottságot az orosz hekkertámadás tényéről, ahogyan semmilyen információt nem adott a kiszivárgott és ellopott Európai Uniót is érintő dokumentumokról.

A DK szerint ismét bebizonyosodott, hogy Szijjártó Péteréknek fontosabb Putyin hekkereinek falazni, mint Magyarország és az Európai Unió érdekeit védeni, ezért hallgatják el, hogy orosz hekkerek járkálnak ki-be a Külügyminisztérium informatikai rendszerébe.


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --