Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon kiakadt Orbán embere azon, hogy idiótának nevezték, pedig….

A Ryanair vezérigazgatójának stílusa elfogadhatatlan és hagy maga után kivetnivalót, reagált Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter a Ryanair vezérigazgatójának minapi nyilatkozataira – írja a Klubrádió.

A portál szerint Michael O’Leary a Hvg.hu-nak adott interjújában többször is leidiótázta a minisztert, illetve egyszer leostobázta, hibbantnak nevezte, amiért a magyar kormánytól a légitársaságok a jelentős veszteségeik mellé még különadót is kapnak a nyakukba.

 cég vezetője korábban közleményben a Közgazdaság-tudomány tökfejeknek című könyvet ajánlotta Nagy Márton figyelmébe, és rablásnak nevezte a magyar kormány lépését.

Nagy Márton válaszában odaszúrt a fapados légitársaságnak: „bárcsak akkor is ilyen gyorsan születnének meg a légitársaság válaszai, amikor a magyar állampolgárok fordulnak hozzá ügyfélpanasszal.

Reméljük, hogy nem ilyen arroganciával kezelik az utasok problémáit, bár a kialakult gyakorlatuk nem túl empatikus a tapasztalatok szerint”, mondta az MTI szerint Nagy Márton.

A miniszter értetlenségét fejezte ki a kettős mércével szemben: szerinte a Ryanair ugyanilyen adót például Németországban, Hollandiában, Svédországban és Franciaországban gond nélkül, jogkövető módon befizet, a magyar eljárással azonban „gondja akad”.

 Teljesen érthető, ha egy multinacionális cég a profitot védi, nem pedig a magyar családokat, ugyanakkor a magyar kormány mindenkivel szemben elvárja a tisztességes és jogkövető magatartást, mondta.

Aki pedig nem így lép fel, azzal szemben a magyar hatóságok intézkedni fognak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: