Oszd meg ezt a hírt, hogy ne csak a Fidesz hazugságai terjedjenek:

Mindenki azt gondolja, hogy a Fidesz egy viták nélküli stabil párt? Tényleg? Nos mutatunk egy izgalmas történetet ennek megcáfolására.

Attól, hogy a Fideszben le vannak dugózva politikailag a konfliktusok, attól még kőkemény belharcok és széthúzás jellemzi a nagyobbik jobboldali kormánypártot. Ilyen csatatér kerület például Csepel, ahol Németh Szilárd a csepeli fideszes Borbély Lénárdot akarta megpuccsolni.

Így kért meg a Fidesz alelnöke, hogy áruljam el a Fideszt

– kezdte kedd délutáni Facebook-posztját Csepel alpolgármestere.

Ábel Attila már hetek óta árul el részleteket a Németh Szilárd és a kerület vezetése közt fennálló konfliktusról. A politikus a Népszavának úgy nyílatkozott, hogy a rezsibiztos arra kérte, segítsen neki megbuktatni a kerületvezetőt.

Most ennek részleteit tárta a nyilvánosság elé.

„Igen, a „szentélybe”, ahol a Facebookra kikerülő sok étel készül, és ahol Szilárd a politikai ügyeket is meg szokta beszélni. Ideges volt.

Így szólt: “Soha életemben nem csalódtam még akkorát emberben, mint a Borbély Lénárdban. Őt fogom polgármesternek jelölni, mert túl népszerű. De eldöntöttem, hogy megbuktatom.

Azt állította, hogy Lénárd a helyére tör, és választókerületi elnök akar lenni.

Erről konkrétan tudtam, hogy nem igaz, és el is mondtam neki. De hiába. Mert valójában az volt Szilárd baja – és ezt mindketten tudtuk -, hogy Lénárd Csepel polgármestere lett, a szó teljes értelmében.

Szilárd ne tedd ezt, mert mind megbukunk. Csepel szoci kerület, itt csak magunkat buktatjuk meg egy testvérháborúval. Te is belebuknál ebbe.

– feleltem neki.

Én ezt már eldöntöttem

– válaszolta újra.

Ábel Attila szerint Németh Szilárd azt várta, igent mond és csatlakozik hozzá. „Akkor már évek óta küzdöttem azért, hogy kisimítsam az ellentéteket közte és a polgármester között.

Két malomkő között őrlődtem. Mivel azonban nem mondtam Szilárdnak igent, azonnal ellenség lettem. Pár hét múlva már semmi nem voltam a Fideszben.

Tulajdonképpen vicces a történet: azért váltott le mindenhonnan, azért buktam meg a Fideszben, mert nem fordultam a Fidesz ellen” – magyarázta.

Hozzátette, Borbély Lénárd polgármestert azért nem szemtől szembe akarta megbuktatni, mert túl népszerű volt a Fideszben, sőt Csepelen is.

Éppen ezért Fidesz-alelnökként személyesen ajánlotta polgármester-jelöltnek azt az embert, akit közben minden erejével és minden elképzelhető módon próbált hátráltatni és hátba szúrni.


Oszd meg ezt a hírt, hogy ne csak a Fidesz hazugságai terjedjenek:

Ne maradj le a BalraMagyar híreiről!
Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Ezeket olvasta?

Katasztrófa történt a VIII. kerületben – A hatóságok már kivonultak

Tűz ütött ki egy budapesti társasházi lakásban, a VIII. kerület Illés utcájában. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tüzet egy számítógép meghibásodása okozta, amely az...

Deutsch Tamásnak elgurult a gyógyszere: Örjöngeni kezdett Magyar Péterre

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője, a Kossuth Rádió „Jó reggelt, Magyarország!” című műsorában adott interjújában élesen bírálta az Európai Parlamentben (EP) kialakult...

Nyílt levélben megüzenték Orbánnak: Bort az ajtóba leteszed, oszt’ induló kifelé

E-mailben kaptuk azt a nyílt levelet amely keserédes mosolyt hagyott az arcunkon. Ez a levél megmutatja a mai magyar kilátástalanságot és sorstragédiát, amelyet az...

Olyan lista terjed Gyurcsányról, amit egyetlen fideszes sem akar olvasni

A közösségi oldalakon terjed egy lista amelyet készítője minden "Gyurcsányozó" fideszes olvasónak küldene nagy nagy szeretettel. A Gyurcsány-kormány - vezette be a babakötvényt - emelte a családi...

Molnár Csaba nagyon kiakadt Magyar Péterre – “Magyar Péter hazudik”

Magyar Péter vagy hazudik, vagy nőnek tartja magát, vagy nem tiszteli a nőket védő szabályokat. Az Európai Parlament Alkotmányügyi Bizottsága megválasztotta az alelnökeit. Magyar Péter...

Gyászol az ország: Elment gyermekkorunk kedvenc alkotója

Gyászol az ország. Hétfő éjjel, 97 éves korában elhunyt Kertész György, a Vízipók-Csodapók zseniális írója. Halálhírét fia búcsúzó posztja révén tudtuk meg, amelyből kiderült, hogy...

Felrobbant az internet Majka szavai után: Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos…

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Pesti Srácok újságírója Ábrahám Róbert egy közéleti vitát úgy rendezett Puzsér Róbert publicistával, hogy egy személyes találkozás alkalmával arcon...

Súlyos bajban van Orbán – Brüsszel eddig tűrt neki

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen is a közeljövőben – tudta meg az atv.hu a Pénzügyminisztériumtól. „Az Európai Bizottság döntése alapján hét országgal szemben indul túlzottdeficit-eljárás, tehát ez nem...