Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ingatlanokat egy év bérleti viszony után 10 százalékos árengedménnyel vehetik meg a bérlők, sokszor ráadásul igencsak baráti értékbecslés után.

Feltette az ingatlan.com-ra a belváros kiadó üzlethelyiségeit Kovács Alex Gábor MSZP-s képviselő, mert attól félt, azok haveroknál fognak kikötni, ha nem hirdetik meg őket elég nyilvánosan – írja a Telex. 

A belvárosi önkormányzat ugyanis május 31-én arról döntött, hogy újabb 44 nem lakás célú ingatlanját adná bérbe, azokat viszont csak a honlapján és egy újságban hirdette meg, nagyobb nyilvánosság előtt nem.

A most kiadandó ingatlanok között van egy Városház utca 16. szám alatti üzlethelyiség is, amelynek értékét most négyzetméterenként körülbelül egymillió forintra becsülték.

Ugyanebben az épületben 2018-ban a végrehajtók letartóztatott elnöke, Schadl György is vett egy szintén földszinti üzlethelyiséget, tőle viszont még csak 389 ezer forintot kértek el négyzetméterenként.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...