Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogyan arra a Demokratikus Koalíció is jó előre figyelmeztetett – még az áprilisi választások előtt -, a törvénytelen kormány brutális megszorításokkal készül.

A „költségvetési kiigazításoknak” becézett gigamegszorítás valójában az év eleji mintegy 2000 milliárdos választási osztogatás eredménye, hiába akarja a törvénytelen kormány az ukrán háborúra fogni mindezt.

Orbánék magyarázata szerint a „rezsivédelmi” és a „honvédelmi” alapba kerülő pénzek a cégek extraprofitjából származnak, de teljesen nyilvánvaló, hogy erről szó sincs.

A kormány a cégek bevételeit adóztatja meg, amit végső soron a magyar emberek, a magyar családok fognak megfizetni. Miközben az árak az egekben, a fizetések pedig a padlón vannak, a törvénytelen kormány újabb és újabb bőrt húz le mindannyiunkról.

Orbánék felelőtlenségét a magyarok fogják megfizetni a napról napra drágább élelmiszerekkel, energiahordozókkal, gyógyszerekkel, de még a telefonszámlával is. Mindez a törvénytelen kormány felelőssége, ezt soha ne felejtsük el!

A Demokratikus Koalíció ezzel szemben azt javasolta, hogy a megszorítások és adóemelések helyett csökkentsék az áfát, az alapvető élelmiszerek esetében például nulla százalékra.

A Fidesz-kormány viszont makacsul az adóemelések és megszorítások pártján áll.

Ráadásul Orbánék megszüntetnék a kisvállalkozók kedvezményes adózási módját, a katát is.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: