Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 444.hu hosszas pereskedés útján derítette ki, hogy milyen halálozási aránnyal működtek a magyar kórházak intenzív osztályai a járvány alatt.

Kiderült, hogy volt olyan intenzív osztály az országban, ahol minden második beteg elhunyt a járványban, ami egy lesújtó, európai adatokkal összehasonlíthatatlanul rossz intenzíves halálozási arány.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az 50%-ot közelítette az intenzíves halálozások száma, azaz a Fidesz által tönkretett egészségügy miatt nekünk, szabolcs-szatmár-bereg megyeieknek voltak a legrosszabbak a túlélési esélyeink a járvány alatt.

A Demokratikus Koalíció szerint feketén-fehéren bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor és törvénytelen kormánya tisztességes magyar emberek haláláért felelős, hiszen nálunk működtek a legrosszabb halálozási arányú intenzív osztályok.

Egy jobb egészségüggyel édesapákat és édesanyákat, nagypapákat és nagymamákat, gyerekeket, barátokat és ismerősöket lehetett volna megmenteni.

Ezt soha nem fogjuk elfelejteni ennek a törvénytelen kormánynak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...