Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mit műveltek a gyerekeinkkel?!

Ebben az országban a gyűlölet lett az úr. Ameddig a kormány a keresztényi szeretetről papol, sőt állami erkölcs és hittanra járatja a gyermekeinket, addig úgy néz ki eszközként használják a gyerekeket – vagy ami rosszabb egyenesen máris megmérgezték a lelküket.

Nem szeretem a focit, nem is nézem. De hozzám is eljutott a híre, hogy a rasszizmus ellen demonstráló angolokat fütyülték ki 14(!) évesnél fiatalabb gyerekek. Hol máshol, mint a Puskásban.

Nekem két gyermekem van, de soha nem jutna eszükbe fütyülni ha valaki egy focimeccs kezdetén térdel. Miért tennék? Nem is feltétlen értenék a gesztust. Maguktól ilyesmi nem jutna eszükbe. Hát még ha elmesélem nekik, hogy azok ott a kirekesztés és mások bántása ellen tiltakozva térdelnek.

Most vagy arról van szó, hogy a kormány gyülöletpolitikája már ennyire megmérgezte a gyerekek lelkét is, vagy – ami szerintem inkább igaz – politikai eszközként lettek felhasználva a gyerekek.

Ez már nem a kampányokban is gyomorforgató politikusi gyereksimogatás. Ezek a képsorok…. Bizonyíték arra, amit a gyerekekkel művelnek, mivé válnak!

Jó lenne észhez térni!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: