Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az persze kérdés, hogy Tarlósék tudatosan állították a csapdát, vagy csak arról van szó, hogy ennyire gátlástalanok, mindenesetre Karácsony Gergelynek kell kezdenie valamit a helyzettel.

 

Budapest teljes közlekedését talán a legjobban a 3-as metró felújjítása miatti káosz nehezíti a legjobban. Már emberemlékezet óta nem jár Budapest egyik legforgalmasabb, de legelhasználódottabb metróvonala.

Pontosan tudjuk, hogy a rekonstrukció befejezése is komoly terheket ró az új városvezetésre, melynek a fedezetét éppen hogy csak ki fogja tudni gazdálkodni a főváros, de most robbant a bomba mely szerint:

Rozsda zabálja a felújított orosz metrót

Vagyis az Orbánék által vásárolt felújjított új szovjet metrókocsik alig néhány hónap üzem után sorra rohadnak szét.

A 24.hu szerint szomorú fotókat közölt a 444 a BKV Kőér utcai telephelyéről, amiket olvasójuk készített november végén. Ezeken látható, ahogy rohad szét az első három, Oroszországból visszatért, felújításon átesett régi metrókocsi.

 

 

A képeken az látszik, hogy a rozsda eszi a karosszériát, a festékréteg alól folyik ki a barna lé. A lap arról ír, az is látszik, hogy igénytelen munkát végeztek az oroszok, sok a sorjás, egyenetlen rész. Ezek a kocsik tavaly májusban érkeztek Budapestre és januárban álltak forgalomba.

Vagyis nem elég, hogy nem látni a beruházás végét, még azzal is meg kell küzdenie Karácsonynak, hogy gyakorlatilag szépen lefestett roncsok közlekednek a 3-as metró alagútjaiban.

Ha pedig leáll a metróközlekedés közvetleül a felújjítás után, sejtjük, hogy a jobboldali sajtó kivel akarja majd elvitetni a balhét. Ezért fontos, hogy erről a hírről minél többen értesüljenek. Ezért kérjük, hogy ossza meg ismerőseivel!

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: