Rendkívüli! – Bayer Zsoltnak mennie kell???


Bayer Zsolt - Forrás: nyugat.hu | Fotó: Unger András
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3.8K

Budavár új polgármestere kijelentette, hogy felülvizsgálják a lakásbérleti szerződéseket.

Bayer Zsolt még áprilisban nem értette, hogy miért baj az, hogy 32 ezerért bérelhet lakást a Várban, mikor amúgy egy albérlet Budapesten átlagban 150 ezer. Most lehet, hogy kénytelen lesz feldolgozni a problémát.

A hagyományosan jobboldali kerületben az elmúlt években egymást érték a főként olcsón megszerzett önkormányzati bérlakások miatt kitört botrányok. Elsőként éppen Nagy Gábor Tamásról derült ki, hogy a saját maga vezette kerülettől bérel a piaci árakhoz képest kirívóan olcsón lakást. Majd nyilvánosságra került, hogy a politikus szülei szintén rendkívül jutányos áron kaptak ingatlant a kerületben.A 24.hu cikksorozatban számolt be arról, hogy az elmúlt években kik jutottak önkormányzati lakáshoz a budai Várban, ők írtak először Bayer Zsolt bravúros bérleti szerződéséről is, de szép kis lista állt össze a többi fideszkegyencből is, akik hasonlóan “szerencsésen” jutottak lakáshoz.

A budai Várban kapott önkormányzati lakást:

– Lázár János vadásztársa, Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg.

– A Semjén Zsoltot kitüntető Safari Club elnöke.

– Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.
– Bayer Zsolt kormánypárti publicista, aki ráadásul hazugságba keveredett kameránk előtt.

– Rákay Philip, a Magyar Televízió volt vezérigazgató-helyettese.


– Belénessy Csaba, az MTI volt vezetője.

V. Naszályi Márta, az I. kerület új polgármestere a 24.hu megkeresésére elmondta, hogy elsőként felmérik a lakásállományt, ugyanis adatigényléseik ellenére ezeknek a lakásbérleti szerződéseknek az adatai eddig részben el volt zárva előlük. A helyzet ismeretében dolgozzák majd ki a részleteket, hogy egy valóban igazságos és méltányos bérlakásrendszert alakítsanak ki.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 3.8K
  • 3.8K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük