Eddig csak nem hárommillió ember látta Kulka János valaha volt legszebb videóját


Kulka János színművész - Fotó: 168óra
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 471

Mindennapi csodák igen is születnek.

Kulka János tagadhatatlanul az egyik letündöklőbb ékköve a magyar művészetnek. Nem sok olyan művész van, aki ennyire az emberek szívéig tud eljutni.Pedig ebben a videóban minden benne van, ami miatt gyülölködni lehetne. A művész a Dohány zsinagógában énekel, kipában ami elég lehetne ahhoz, hogy egyből elinduljon a gyűlülködés.

Mégsem ez történt ebben az esetben. Ugyanis maga a varázslat és a csoda történik a monitor képernyőjén. Ugyanis valami eszméletlenül szépet alkotott Kulka ebbena videóban.

Ezek azok a pillanatok, amikor felmerül a remény bennem, hogy a mai Magyarország, melyet egyes körök a gyűlöletre építenek csupán egy kissebbség múlékony kreálmánya.

Hinni akarom, hogy ennek az országnak a többsége ugyanazt érzi amit én, amikor ezt a csodálatos videót megnézi:
Oszd meg, hogy más is átélhesse azt a csodát, amit három millió ember már láthatott!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 471
  • 471
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük