A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Alföldi Róbert: a történések engem igazoltak
Alföldi Róbert Ecuadorban rendezte meg Mozart Don Giovanniját, amelyről a 24.hu kérdezte, de a beszélgetés során szóba került a kulturális tao eltörlése is.

A 24.hu afelől érdeklődött, hogy a rendező milyen reakciókat kapott azután, hogy nyíltan kritizálta a kőszínházakat, mert azok nem vállaltak szolidaritást a független társulatokkal.

„A történések engem igazoltak” – mondta a színész-rendező. Úgy véli, a kőszínházi igazgatók hallgatása nem azt jelentette, amiben sokan reménykedtek, hogy titokban elképesztő munkát végeznek azért, hogy mindenkinek jó legyen.


Kövess minket facebookon is


“Majd megint megpróbálnak a kikényszerített, konkrét emberekhez köthetően kialakított helyzethez alkalmazkodva működni, és lesz, aki bírni fogja, lesz, aki nem. Nincs mozgástér, nincs mit tenni. Akkor kellett volna kiabálni. Mindenkinek. És tényleg mindenkinek, mert akkor lett volna ereje. Most már nevetséges duzzogni. Röhögnek a markukba azok, akik pontosan tudták, hogy mit csinálnak”

Forrás: 24.hu

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here