Az ellenzéki blogger közzétett 7 pontot, ami miatt most az egész Fidesz-tábor őt gyűlöli


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Aki az ellenzéki független sajtót olvassa bizonyára találkozott már T. Andrea nevével. Számtalan írását itt a BalraMagyaron is közöltük már.

Andrea alapvetően egy édesanya, aki a gyermeke miatt kezdett írásba. Egész egyszerűen ugyanaz van benne, amiért a BalraMagyar is létezik. Nem bírjuk elviselni, hogy a Fidesz és Orbán Viktor tönkreteszi a mindennapjainkat és a gyermekeink jövőjét.

Nekünk akik ellenzéki gondolkodók vagyunk, feladatunk, hogy minden nap elmondjuk a milliárdokból dübörgő kormányzati médiapropagandával szemben az igazságot. Minden nap, újra és újra el kell magyarázni az embereknek, miért borzalmas, álszent, álkeresztény, képmutató, gyalázatos a mai kurzus.

Andrea összeállított 7 pontot. Ebben a hét pontban minden fideszes magára ismerhet és minden fideszes szavazónak most, ebben a pillanatban át kell gondolnia pártállását. Merthogy a Fidesz éppen nem azt képviseli, amiért rá szavaztak az emberek.

Ezt a 7 pontot legszívesebben eltüntetnék a Fidesz kampány-szakemberei, mi viszont közöljük és arra kérjük, ossza meg minél többekkel, üzenetben, facebook csoportokban, adatlapján (melyet akár ide kattintva megtehet), hogy kinyíljon mások szeme is:

Csak néhány pont, de pont elég!

1. Meg kell akadályozni , hogy a Fidesz tovább folytassa a migráció támogatását letelepedési kötvényekkel , a magyar adófizetők pénzét erre felhasználva ,,!

2. Egyetlen nép sem kötelezhető arra , hogy akarata ellenére ismét a Fidesz győzzön -> Jelentkezz Szavazóköri delegáltnak !!

3. Ne engedjék , hogy O.V. a környező országokból érvényes magyar iratok nélkül , szavazókat hozzon Magyarország határain belülre!4. Szüntessék meg a buszoztatást és a fiktív lakcímre történő bejelentést , a szavazatok pénzben történő megvásárlását , amennyiben mégsem , azonnal Csalást jelenteni nyilvánosság előtt!

5. NE engedjék tovább Soros Györgynek , hogy következmények nélkül futni hagyja , I.Felcsúti Tacskó H..lert , akit anno a sz.rból vakart ki , hogy egy még nagyobb sz.rrá váljon!

6. A nagy keresztény papok , tartsák be Jézus tanításait és ne pompában éljenek , ne bort igyanak és vizet prédikáljanak..mert állítólag az Urat szolgálják..mégis rengeteg közöttük a ped.fil , én spec. Ezért sem veszem fel a keresztény vallást , mert képmutató és hazug.

7. Kivándorlás ellenes vezetők legyenek az ország élén , mert lassan több magyar él a világon más országokban , mint a saját hazájában és ez nem a migránsoknak köszönhető , hanem a képen látható senkinek!

Ha egyet ért ezekkel a pontokkal, ide kattintva megoszthatja ismerőseivel


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük