Orbánon röhög az internet: Eddig több mint félmillió ember látta a legújabb Orbán-ellenes dalt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Gyakorlatilag új műfaj született a népművészetben. Ez nem más mint az Orbán-ellenes gúnydalok.

Szinte folyamatosan jelennek meg olyan művészeti alkotások, melyek a regnáló miniszterelnököt kritizálják és állítanak elé görbe tükröt. A műfaj népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy pillanatok alatt több tízezer megtekintést és szintén ugyanennyi megosztást generálnak ezek a művek.Most a legújabb és legnépszerűbb videóban Orbán Viktort új szerepbe helyezi az alkotója, a népszerű Mézga család fejeként ábrázolja a miniszterelnököt, aki hasonlóan rajzfilmbeli alteregójához mindet megtesz annak érdekében, hogy a családja minél jobban boldogulni tudjon.

Ebben a műben azonban a sorozatbeli Mézga Gézával nem az Ökörcsín utca. szám alatti öröklakásban élő család a főhős, hanem maga a miniszterelnök, a kihívások pedig nem a hónap végén elfogyó fizetés, sokkal inkább lányának “önálló lábra állása” okoz fejtörtest.

Most pedig következzen a dal. Ha nem lenne hangja a videónak, a jobb alsó sarokban adhat rá hangot:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük