A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 4.8K
Gyakorlatilag új műfaj született a népművészetben. Ez nem más mint az Orbán-ellenes gúnydalok.

Szinte folyamatosan jelennek meg olyan művészeti alkotások, melyek a regnáló miniszterelnököt kritizálják és állítanak elé görbe tükröt. A műfaj népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy pillanatok alatt több tízezer megtekintést és szintén ugyanennyi megosztást generálnak ezek a művek.


Kövess minket facebookon is


Most a legújabb és legnépszerűbb videóban Orbán Viktort új szerepbe helyezi az alkotója, a népszerű Mézga család fejeként ábrázolja a miniszterelnököt, aki hasonlóan rajzfilmbeli alteregójához mindet megtesz annak érdekében, hogy a családja minél jobban boldogulni tudjon.

Ebben a műben azonban a sorozatbeli Mézga Gézával nem az Ökörcsín utca. szám alatti öröklakásban élő család a főhős, hanem maga a miniszterelnök, a kihívások pedig nem a hónap végén elfogyó fizetés, sokkal inkább lányának “önálló lábra állása” okoz fejtörtest.

Most pedig következzen a dal. Ha nem lenne hangja a videónak, a jobb alsó sarokban adhat rá hangot:


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 4.8K
  • 4.8K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here