Orbánon röhög az internet: Eddig több mint félmillió ember látta a legújabb Orbán-ellenes dalt


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 4.7K

Gyakorlatilag új műfaj született a népművészetben. Ez nem más mint az Orbán-ellenes gúnydalok.

Szinte folyamatosan jelennek meg olyan művészeti alkotások, melyek a regnáló miniszterelnököt kritizálják és állítanak elé görbe tükröt. A műfaj népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy pillanatok alatt több tízezer megtekintést és szintén ugyanennyi megosztást generálnak ezek a művek.

Most a legújabb és legnépszerűbb videóban Orbán Viktort új szerepbe helyezi az alkotója, a népszerű Mézga család fejeként ábrázolja a miniszterelnököt, aki hasonlóan rajzfilmbeli alteregójához mindet megtesz annak érdekében, hogy a családja minél jobban boldogulni tudjon.

Ebben a műben azonban a sorozatbeli Mézga Gézával nem az Ökörcsín utca. szám alatti öröklakásban élő család a főhős, hanem maga a miniszterelnök, a kihívások pedig nem a hónap végén elfogyó fizetés, sokkal inkább lányának “önálló lábra állása” okoz fejtörtest.

Most pedig következzen a dal. Ha nem lenne hangja a videónak, a jobb alsó sarokban adhat rá hangot:


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 4.7K
  • 4.7K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük