Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha azt gondolja mindent látott már a felcsúti Maradónától tévedett. A múltját senki sem tagadhatja meg még akkor sem, ha ma már tagadná, hogy az ő szájából hangzottak el azok a bizonyos mondatok.

Orbán Viktor csak magára vethet, amikor olyan rendszert épített fel amely ellen annak idején önmaga is küzdött. Előkerült Orbán Viktor múltjából egy sokkoló videó, ahol nagyon kemény mondatokat állít a mai miniszterelnök és tetszik vagy sem egyet is értünk vele. Ma már azonban biztosan nem így gondolja.

Az a politikai rendszer, amely nem hajlandó tárgyalni, amely nem hajlandó a társadalom megszerveződő erőivel tárgyalni, az csak önmagának tehet szemrehányást később, amikor rálőnek – mondta Orbán Viktor egy 1988-as interjúban.

Hozzátette: csak magát és nem a lövöldözőt terheli a felelősség. Azokat, akik nem voltak hajlandóak a békés szándékúakkal tárgyalni. Elismerni azokat és működni hagyni.

Elzárkóznak a párbeszédtől. Lehetetlenné teszik azt, hogy azokat az indulatokat, amik felgyülemlettek ebben a társadalomban, normális civil polgár módjára, szerveződve levezessék. Ezt teszik lehetetlenné – hangsúlyozta a fiatal Orbán.

“Aztán, amikor majd kergetik őket az utcákon, akkor majd azt fogják mondani, hogy akik kergetik őket, azokat terheli a felelősség. Egy nagy fenét. Őket terheli, akik belekényszerítik az embereket, hogy csak elkergetni lehessen őket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: