Kifogyóban a lendület a Momentumból – a hegyes erős lenyomta az olimpiai lángot


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egyre gyengébben teljesít a Momentum Mozgalom (MoMo). Bár a kezdeti roham és a médiahátszél segítette őket, hamarosan szembesülnie kell a mozgalomnak azzal, az aláírások maguktól nem jönnek.

Tegnap este 2 órán keresztül az egyik budapesti MoMo standnál álltam. Érdekelt az, hogy tart-e még a lendület, hiszen egy jó ideje nem olvastam azt, hol tartanak a MoMo-sok. A hideg idő ellenére sokan voltak az aluljáróban. Két óra alatt azonban összesen 4-en írták alá az olimpiaellenes silabuszt.

Az első óra (1 aláíró) után nem csak hogy fáztam, de meglehetősen unatkoztam is. A MoMo stand mellett árult egy idős néni erős paprikát. Neki a Momentummal szemben ment a bolt.

Paprika 15 – Momo 3

Lehet mondani persze, hogy a hideg, a nemtudommi, de a paprika fogyott.

Az aktivisták elmondták, egész nap ilyen volt, de tegnap sem teljesítettek jobban, de a lelkedesésük töretlen.

Egyedül pózolni, nem nehéz Momentum-pult mögött

Mi lehet az ok?Ellenzéki facebook kommentekben felreppent a híresztelés, mely szerint a MoMo Fidesz kreatúra. Őszintén szólva nem sokat tesznek az ellen a „pártáalakulunkdemégcivilekvagyunk”-ok, hogy ne ezt gondoljuk róluk. A lehető legelső alkalommal, amikor megtehették páros lábbal beleszálltak Gyurcsány Ferencbe amolyan hanyag eleganciával.

A sótlan-borstalan humortalan komoly képet vágó „mozgalmárok” nem sok indokot adnak arra, hogy szeretni lehessen őket. Az ügy jó, na de a köret…

Civakodnak, beszólogatnak. Na meg az a Fidesz… Nem tudom mi lesz így az aláírásgyűjtéssel, de komoly képpel és őszintén nem tudok most linket beszúrni ide, hogy itt lehet támogatni őket mert hát na! Cserébe vittem haza hegyes-erőset.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!