Kifogyóban a lendület a Momentumból – a hegyes erős lenyomta az olimpiai lángot


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Egyre gyengébben teljesít a Momentum Mozgalom (MoMo). Bár a kezdeti roham és a médiahátszél segítette őket, hamarosan szembesülnie kell a mozgalomnak azzal, az aláírások maguktól nem jönnek.

Tegnap este 2 órán keresztül az egyik budapesti MoMo standnál álltam. Érdekelt az, hogy tart-e még a lendület, hiszen egy jó ideje nem olvastam azt, hol tartanak a MoMo-sok. A hideg idő ellenére sokan voltak az aluljáróban. Két óra alatt azonban összesen 4-en írták alá az olimpiaellenes silabuszt.

Az első óra (1 aláíró) után nem csak hogy fáztam, de meglehetősen unatkoztam is. A MoMo stand mellett árult egy idős néni erős paprikát. Neki a Momentummal szemben ment a bolt.Paprika 15 – Momo 3

Lehet mondani persze, hogy a hideg, a nemtudommi, de a paprika fogyott.

Az aktivisták elmondták, egész nap ilyen volt, de tegnap sem teljesítettek jobban, de a lelkedesésük töretlen.

Egyedül pózolni, nem nehéz Momentum-pult mögött

Mi lehet az ok?

Ellenzéki facebook kommentekben felreppent a híresztelés, mely szerint a MoMo Fidesz kreatúra. Őszintén szólva nem sokat tesznek az ellen a „pártáalakulunkdemégcivilekvagyunk”-ok, hogy ne ezt gondoljuk róluk. A lehető legelső alkalommal, amikor megtehették páros lábbal beleszálltak Gyurcsány Ferencbe amolyan hanyag eleganciával.
A sótlan-borstalan humortalan komoly képet vágó „mozgalmárok” nem sok indokot adnak arra, hogy szeretni lehessen őket. Az ügy jó, na de a köret…

Civakodnak, beszólogatnak. Na meg az a Fidesz… Nem tudom mi lesz így az aláírásgyűjtéssel, de komoly képpel és őszintén nem tudok most linket beszúrni ide, hogy itt lehet támogatni őket mert hát na! Cserébe vittem haza hegyes-erőset.


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.