Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre gyengébben teljesít a Momentum Mozgalom (MoMo). Bár a kezdeti roham és a médiahátszél segítette őket, hamarosan szembesülnie kell a mozgalomnak azzal, az aláírások maguktól nem jönnek.

Tegnap este 2 órán keresztül az egyik budapesti MoMo standnál álltam. Érdekelt az, hogy tart-e még a lendület, hiszen egy jó ideje nem olvastam azt, hol tartanak a MoMo-sok. A hideg idő ellenére sokan voltak az aluljáróban. Két óra alatt azonban összesen 4-en írták alá az olimpiaellenes silabuszt.

Az első óra (1 aláíró) után nem csak hogy fáztam, de meglehetősen unatkoztam is. A MoMo stand mellett árult egy idős néni erős paprikát. Neki a Momentummal szemben ment a bolt.

Paprika 15 – Momo 3

Lehet mondani persze, hogy a hideg, a nemtudommi, de a paprika fogyott.

Az aktivisták elmondták, egész nap ilyen volt, de tegnap sem teljesítettek jobban, de a lelkedesésük töretlen.

Egyedül pózolni, nem nehéz Momentum-pult mögött

Mi lehet az ok?

Ellenzéki facebook kommentekben felreppent a híresztelés, mely szerint a MoMo Fidesz kreatúra. Őszintén szólva nem sokat tesznek az ellen a „pártáalakulunkdemégcivilekvagyunk”-ok, hogy ne ezt gondoljuk róluk. A lehető legelső alkalommal, amikor megtehették páros lábbal beleszálltak Gyurcsány Ferencbe amolyan hanyag eleganciával.

A sótlan-borstalan humortalan komoly képet vágó „mozgalmárok” nem sok indokot adnak arra, hogy szeretni lehessen őket. Az ügy jó, na de a köret…

Civakodnak, beszólogatnak. Na meg az a Fidesz… Nem tudom mi lesz így az aláírásgyűjtéssel, de komoly képpel és őszintén nem tudok most linket beszúrni ide, hogy itt lehet támogatni őket mert hát na! Cserébe vittem haza hegyes-erőset.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: