Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Baranyi Krisztina furcsán ellenzéki. Minden alkalommal amikor valaki potenciálisan a Fidesz kihívója lett, látványosan nekiment politikai pályája során.

Kutyázta már az MSZP-t, amikor a szocik vezettek, nekiment a Jobbiknak, amikor Vona látszott Orbán kihívójának, ráindult az összefogásra a parlamenti választáson, majd amikor a DK lett az ellenzék vezető ereje, hirtelen a DK-val kezdett foglalkozni Ferencváros polgármestere.

Most hogy Magyar Péter lépett fel Orbánék ellen az “ellenzéki” Baranyi hirtelen szükségét érezte annak, hogy kiálljon VARGA JUDIT mellett.

Állítása szerint ugynais nem más, mint Magyar Péter győzte meg arról, hogy ez egy bántalmazó kapcsolat – állt ki Varga Judit mellett Baranyi, aki a közelmúltban előszeretettel kampányolt Fideszes beruházásokkal a kerületében, miközben azon munkálkodott, hogy szétverje az ellenzéki egységet.

Nem ez az első eset: Korábban élő adásban ment neki Magyar Péternek (ide kattintva láthatod)

Az Index értesülései szerint a ferencvárosi “ellenzéki” polgármester egy podcastműsorban azt mondta:

nem hallgatta meg Varga Judit közel kétórás szerdai interjúját, mert Magyar Péter korábbi megnyilvánulásai már korábban is meggyőzték arról, hogy valóban bántalmazó kapcsolatban élhetett az igazságügyi miniszter

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Frisshirek.hu (@frisshirek.hu) által megosztott bejegyzés

Baranyi Krisztina először arról beszélt ebben a részben, hogy az ellenzék annyira gyenge, és a kormánnyal nem szimpatizáló szavazók „messiásvárása” olyan szintre ért, hogy „gyakorlatilag ismeretlen emberekben is jobban bíznak, mint az ellenzékben”, és szerinte Magyar Pétert sem ismerik igazából.

Azzal kapcsolatban, hogy szerinte mik voltak a jelek, amelyekkel Magyar Péter elárulta magát, azt mondta:

Az áldozathibáztatás, mások hibáztatása, a mézesmázosság tankönyvi [példája], ezt nem én mondom, a szakirodalomban le van írva nagyon régóta.

– mondta, hozzátéve: „Az, hogy Varga Judit ebben [az interjúban] kiállt, az szerintem hiba volt”, bár el tudja képzelni, hogy „sokaknak akár még segíthet is” a volt miniszter kiállása.

Baranyi Krisztina egyébként saját kerületében az ellenzék pártjai helyett egy saját magáról elnevezett egyesület jelöltje lesz, a Kutyapárt és az LMP támogatásával. Mindent elmond róla nem?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: