Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Baranyi Krisztina Ferencváros álellenzéki polgármestere, aki felrúgta az ellenzéki megállapodást Ferencvárosban és nyíltan kampányol Vitézy Dávid mellett mostanában nagy erőkkel támadja Magyar Pétert. 

Baranyi Krisztina előbb az ATV élő adásában úgy vélekedett Magyar Péter megjelenésével kapcsolatosan:

Nehogy már az ellenzék is a Fideszből jöjjön

– fogalmazta meg kritikáját Baranyi, aki szerint egyébként új arcok kellenének a politikába.

Magyar Péter ugyanazokat mondja 5 éve, mint én

– mondta el a városvezető, majd kifejtette, szerinte hiteltelen Magyar Péter. Ennél azonban tovább ment, ugyanis nyíltan beállva a Tónika Showba ugyanis egy interjúban így fogalmazott Varga Judit Hajdú Péternél előadott színjátékára:

nem hallgatta meg Varga Judit közel kétórás szerdai interjúját, mert Magyar Péter korábbi megnyilvánulásai már korábban is meggyőzték arról, hogy valóban bántalmazó kapcsolatban élhetett az igazságügyi miniszter

Hogy mi lehet az oka annak, hogy egy magát ellenzékinek nevező politikus a Fideszről szinte semmit sem mond ellenben hol Magyar Pétert, hol a DK-t, hogy az MSZP-t hol a Momentumot támadja csak találgathatunk.

Ez is érdekelheti: Baranyi Krisztina kiáll Varga Judit mellett

 

Azonban a Ferencvárosi Hírmondó nevű Facebook oldal, egy egészen beszédes videót tett közzé méghozzá arról, hogy az egyik ferencvárosi fideszes képviselő véletlenül kikotyogja az ellenzéki áruló nevét.

Torzsa Sándor, a helyi ellenzéki politikus, DK-MSZP frakció vezetője napirend előtti hozzászólásban dörgedelmes szavakat intézett a Fideszhez, az ellenzéki politikus ekkor még nem is gondolhatta, hogy hozzászólásával kiugrasztja a nyulat a bokorból.

Az ellenzéki vezető ugyanis a Fidesznek címezve  elmondta,

hogy pontosan tud arról, hogy kikkel mit tárgyalt a Fidesz, hogy szét kavarják itt Ferencvárosban az ellenzéket.

A jelek szerint, sajnos vannak olyanok akiknél célt értek. De bármit mesterkednek, Önök a fogyó támogatásukkal nem fognak visszatérni a hön áhított hatalomba, mert a DK-MSZP szövetség ezt nem fogja hagyni- zárta gondolatait Torzsa Sándor

Itt jegyezzük meg Torzsa Sándor senkit nem nevezet meg, hogy vajon ki lehet az ellenzék árulója, kivel paktálhatott le a Fidesz, de még csak utalni sem utalt rá.

Mezei István, a Fidesz ferencvárosi képviselője válaszolt Torzsa Sándor felvetéseire. A Fidesz politikusa egészen megdöbbentő módon arról kezdett el beszélni, hogy ha mégis azt gondolják, hogy a Fidesz polgármestere Baranyi Krisztina, akkor miért az önök választási plakátján szerepelt?

Érdemes megnézni azt a pillanatot amikor Torzsa Sándor bekiabált, hogy Ő senkinek a nevét nem mondta, hogy a Fidesz politikusa milyen fejet vág, mert rájön arra, hogy kikotyogta a Fidesz bérencnevét véletlenül….

A Rogán Antal által uralt média nem fogja leleplezni az ellenzéki árulókat, sőt! Ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, küld el minél több embernek, hogy mindenki lássa!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: