Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Magyar Péter közzétette azt a hangfelvételt, amelyen Varga Judittal beszélget.

Telex írásban is elemzi a hallottakat:

Varga: „Annyi, hogy a Dani menjen át az ügyészségre, és kérdezze meg, hogy milyen…”
Magyar: „Ja, hogy mi van meg?”
Varga: „Mert náluk is van egy példány ezekből.”
Magyar: „És ti nem láttátok, vagy a sajtó meg már látta.”
Varga: „Hát, sőt már valószínűleg odaadták, és elvileg ők ezt anno átnézték.”
Magyar: „Mármint a Rogánék?”
Varga: „Igen, semmi rossz nincsen. (…) Persze, magukat kihúzatták. Javasolták az ügyészeknek, hogy mit kéne kihúzni, de azt nem mind tartották be”.

Varga a hangfelvételen ezután arról beszél, hogy „az a baj, hogy új dokumentumok is vannak benne”, mert a vádemelésig új dokumentumok is keletkeznek az ügyben, mert „folyamatosan hallgatják őket” a vádemelésig. Magyar erre visszakérdezett, ha Schadl György Rogán embere volt, akkor „miért nem mentették meg?” Varga erre úgy felelt: „Nem volt több lehetőségük, ez a nagy probléma”.

Varga ehhez hozzátette azt is, hogy szerinte az ügyészség független: „Ez egyértelműen azt mutatja, hogy ez azért történhetett meg, mert az ügyészségen belül Polt nem ura a helyzetnek”. Itt Polt Péter főügyészről beszéltek.

Varga ezután Völner Pált is szóba hozta. „Egyre durvábban gyűltek az izék, a bizonyítékok, és akkor szóltak a Völnernek, hogy hagyja abba, nem hagyta abba.” Varga állítása szerint már 2021 tavaszán szóltak Völner Pálnak.

Magyar Péter felvette a feleségével zajló beszélgetéseket, majd kitalálta, hogy politikus lesz, és erkölcsileg felemelkedik. Ez a magatartás hasonlít a Fidesz módszereihez. Ő is a NER része volt, csak kitalálta, hogy hátba szúrja az övéit. Emberileg leszerepelt, és semmi nem indokolja, hogy benne politikai megváltót lássunk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: