Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A német hátterű, közkedvelt lábbeliket és kiegészítőket kínáló Salamander üzletei hamarosan végleg bezárnak Magyarországon – közölte az Ezt Beszélik.

A portál értesülései szerint: A vállalat a közösségi média platformokon jelentette be a hírt, ami sok vásárlót ért váratlanul.

„A Salamander tulajdonosa úgy döntött, hogy a jövőben nem kívánja folytatni a kiskereskedelmi tevékenységet Magyarországon. Ezért sajnálattal tájékoztatunk benneteket, hogy üzleteink hamarosan végleg bezárnak”

– olvasható a vállalat közösségi oldalán megjelent bejegyzésben. A hírt több ezer fogyasztó fogadta meglepetéssel és csalódottsággal, hiszen a Salamander évtizedek óta stabil résztvevője volt a hazai lábbeli piacnak.

Ezzel párhuzamosan a Salamander már meg is kezdte üzleteiben a végkiárusítást, így a termékek ezentúl akciós áron válnak elérhetővé.

Az üzletek pontos bezárásának időpontja egyelőre nem ismert, de a vásárlók számíthatnak arra, hogy a készletek drasztikus leértékeléssel kerülnek majd forgalomba a következő időszakban.

A Salamander magyarországi kivonulásának okairól a cég nem adott részletes tájékoztatást, de az európai átlagot meghaladó infláció és az ország bizonytalan gazdasági helyzete bizonnyal szerepet játszhatnak a döntésben.

A Salamander cég 1904-ben alakult és széles körben ismert minőségi lábbelik és kiegészítők gyártójaként és forgalmazójaként. A márka nemzetközi hírnevet szerzett az évek során, és ma már több mint 200 üzlettel büszkélkedhet világszerte.

A magyar vásárlók most még kihasználhatják az alkalmat, hogy a Salamander minőségi termékeit kedvező áron szerezzék be, mielőtt az üzletek végleg bezárnának. Mindazonáltal a vásárlók kíváncsian várják, hogy a Salamander milyen lépéseket tesz a jövőben a magyar piacon.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: