Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormány 2,5 milliárd forint uniós támogatásból újította fel a Velencei-tavi Vízi Sportiskola agárdi telephelyét, ahol többek között a Pedagógia Szakszolgálat és Korai Fejlesztő Központ is működik. Mivel évek óta súlyos izomsorvadással élő gyerekek táboroztak itt nyaranta, a beruházás során a hotelt is felújították és akadálymentesítették.

A hírek szerint azonban mostantól az iváncsai akkumulátorgyár dél-koreai vendégmunkásai laknak itt – állítja a DK.

Az Árnyékkormány szerint csak egy minden emberi mivoltát levetkőzött rendszer képes arra, hogy beteg gyerekeket verjen át és vegye el tőlük a nyarat, valamint a fejlődés lehetőségét.

Az Árnyékkormány kérésére a Demokratikus Koalíció az Európai Bizottsághoz fordul az ügyben, mert nem fogjuk tétlenül nézni, hogy az Orbán-kormány izomsorvadásban szenvedő gyerekeket árul el és teszi ki őket a nyári táborukból.

Ez a gonoszság diadala az emberség felett, amiből a kormányváltás jelenti az egyetlen kiutat.

Magyarország jobb hely ennél, a magyarok pedig jobb emberek ennél, ezért az Árnyékkormány felkészült arra, hogy a kormányváltás után leszámoljon ezzel a morális válsággal és visszaadja a beteg gyerekeknek a nyári táborukat – zárul az ellenzéki párt közleménye.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: