Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megszereztem a hiányzó láncszemet ebben a bűncselekménygyanús ügyben!

Évekkel ezelőtt sokat foglalkoztam a Posta-Takarékszövetkezetek-FHB hármas furcsa, közpénzből támogatott üzleteivel.

Ennek egyik részeleme volt az FHB-csoport leplezni próbált állami támogatása, amelynek során az Orbán-kormány konspiratív módon, mintegy 30 milliárd forinttal segítette ki a Fidesz hátországához tartozó tulajdonosokkal rendelkező FHB-csoportot.

Az ügylettel kapcsolatos nyilvánosan elérhető adatokból írt korábban kiváló tényfeltáró anyagot Sarkadi Zsolt (lásd a cikket alább).

Hónapokig tartó huzavona után végül MEGSZEREZTEM (és feldolgoztam) a kép teljessé tételéhez szükséges hiányzó láncszemet: az állami vagyonért felelős miniszter által a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő felé kiadott 48/2012. (XII. 15.) RJGY (részvényesi joggyakorlói) határozatot.

Ha valakinek bármi kételye lett volna, hogy hogyan ejtette foglyul az államot a Fidesz, hogyan használják magáncélokra a közpénzt és a leendő nyugdíjasok pénzét, hogyan okoznak milliárdokban mérhető károkat mindnyájunknak, annak érdemes elolvasnia majd ezt a történetet is.

A történetben felbukkan majd az államosított magánnyugdíjpénztári vagyon, a Népszabadságot bezáró Heinrich Pecina, a nagy „gázoffshore” ügy idején a nemzeti fejlesztési miniszteri posztot betöltő Németh Lászlóné, és az abban az időben a MET-csoport igazgatósági elnöki tiszte mellett az FHB Nyrt. felügyelőbizottsági elnöki pozícióját is betöltő Lantos Csaba, jelenlegi energiaügyi miniszter.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: