Forrás: Orbán Viktor facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Döbbenetes felvételek Orbán Magyarországának nyomorúságáról.

Bevallom szeretem a posztapokaliptikus filmeket. Ezek azok a filmek amelyek valamilyen nagy katasztrófa után az emberiség útkeresését mutatják be. Valahogy ugyanez a vibe lett úrrá rajtam akkor, amikor a bajai tv felvételeit megnéztem.

És amire tényleg nincsenek szavak, hogy mindenki úgy tesz, a játékosok, a hirszerkesztő, az operatőr, a díjat kiosztó mintha ez teljesen természetes lenne. És félek teljesen természetes is.

A hír röviden: A trófea mellé egy kiló kristálycukrot is kaptak a bajai futsal kupa legeredményesebb játékosai – írta meg a Bajai televízió beszámolója alapján az RTL. Állítólag a cukrot egy Ausztriában dolgozó bajai ajánlotta fel.

Még híradófelvételt is készített az esetről a Bajai televízió:

Szóval a Fidesz egy olyan Magyarországot termetett, ahol egy sportesemény díjja lehet akár egy kiló cukor. És mindez úgy tűnik most már mindennapossá vált.

Ne tévedjünk, itt nem az esemény szervezőin kérem ezt számon, pláne nem azon a bajai illetőségű küldöldi munkavállalón, aki ezt jutalomként ajánlotta fel. Nem vitatom senki jószándékát a dologban. És a cudar életbe, hát tényleg szükség is van ezekre a jutalmakra. Sajnos.

Hölgyek, urak, itt tartunk!

Lehet voksolni újra a Fideszre, lehet újra kétharmados felhatalmazást adni egy olyank kormánynak, amely ilyen mindennapokat teremt itthon.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Ez tárgyalóterem, nem kabaré” – Botrányba fulladt a Völner-Schadl ügy tárgyalása

Ez is egy pillanatfelvétel a NER belső ügyeiről, azonban ezt nem a Rogán-minisztériumban írják, így nem annyira rózsaszín cukormázas, mint ahogyan azt mutatni szeretik....

Alföldi Róbert lecsapott: Összeomlott az Orbán-i hazugsággyár

A Fideszhez kapcsolódó médiának még mindig helyreigazításokat kell tennie, legutóbb az Origónak kellett elnézést kérnie Alföldi Róbert színész-rendezőtől a hétvégén - írja a Telex "Az...

Változik a vonatközlekedés, fontos bejelentést tett a MÁV

A MÁV közleménye alapján napi nyolc vonatpár fog járni Debrecen és Füzesabony között augusztus 6-áig, de néhány hortobágyi betétjárat kimarad a menetrendből. Az utasoknak, akik...