Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő is elmondta a véleményét a miniszterelnök homárral urizáló miniszterelnökről.

Végülis a homár, az osztriga és a polip nem hús, így az eddig protestáns, de minden jel szerint rekatolizált miniszterelnök papíron nem vétkezett az új egyháza böjti előírásai ellen.

Ettől persze még szemen köpött több millió mély szegénységben élő magyart, akik a kontár tolvajkormány tizenkét éves ámokfutása miatt sokkal jobban megszenvedik Putyin háborúját, mint Európa szerencsésebb országainak lakosai.

A súlyos szociális válság közepette minden jel szerint honvédségi luxus repülővel a feleségével Rómába repülő, majd a templomból a tengerparti luxus étterembe hajtó miniszterelnök Európa minden országában másnap lemondana, de nálunk nem fog.

A propagandagépezet alkalmas arra, hogy sok millió ember elől elhallgassa a tényt, vagy megmagyarázza, hogy pl a „dollárbaloldal” nem is homárt evett volna a böjtben, hanem bélszínt hátszínnel.

Ezt persze nem elég megértenünk is dohogni rajta, hanem tennünk is kell ellene.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csend lett: Az MSZP elnöke sarokba szorította Orbánékat a parlamentben (+videó)

„Fektessenek a tudásba, az összeszerelés felől tereljék a kutatás és fejlesztés felé a magyar gazdaságot, számolják fel a piacot agyonnyomó korrupciót, és válogassák meg,...

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...