Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még közleményt is adott ki a KDNP.

Az Országos Sajtószolgálathoz elküldött közleményben kezdett toporzékolni a mérhetetlenül magas színvonalú KDNP.

Felháborító, hogy az újbudai önkormányzat által kiadott közéleti lapban már a látszatra sem ügyelnek, és az a kerület vezetésének politikai szócsövévé vált.

– dohogta a magát kereszténydemokratának tartó párt.

Az ügy előzménye, hogy a tanárok melletti szolidaritás kifejezéseként rendhagyó címlappal jelent meg a XI. kerület lapja.

A groteszt helyesírási hiba szándékosan jelent meg a lapban, hangsúlyozva hogy tanárok nélkül akár ilyen lapok is megjelenhetnének.

Ez azonban sok volt Semjénéknek:

A szándékosan helyesírási hibával megjelentetett főcím ismét egy olyan durva véleménynyilvánítás, amit a kerületben élőket politikai hovatartozástól függetlenül tájékoztatni szolgáló lap nem engedhet meg magának! A kiegyensúlyozott tájékoztatás elve és gyakorlata is sérül, amely ezek szerint nem célja a szerkesztőknek 

– írja közleményében a Fidesz fiókpártja.

Minden bizonnyal a lapot kiadó polgármester előtt nem ismeretlen ez az elfogultság, de a mostani eset világosan mutatja, hogy szintet lépett az egyoldalú véleményközlés, ezért felszólítjuk László Imre polgármestert, hogy haladéktalanul vonja vissza Molnár Krisztina ügyvezető és Tóth István Gergely főszerkesztő kinevezését, mert nem alkalmasak a patinás lap értékeinek megőrzésére.

Ez a lap így, ilyen tartalommal, nem méltó Újbuda nevéhez és közösségének értékeihez

– olvasható a dühös közleményben.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: