Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szegény miniszterelnököt is igen-igen sújtják a Fidesz által megemelt rezsidíjjak.

A felcsúti és budapesti ingatlanjaira, a hatvanpusztai majorság költségeiről nem számolt be.

Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese három hete kérdezte meg Orbán Viktort arról, mennyi a rezsije, sokat kellett várni a miniszterelnök válaszára, de mostanra megérkezett a levele.

A Bedő Dávidnak megküldött és általa a Facebookon közzétett levélből kiderült, több mint 300 ezer forint rezsit fizet Orbán Viktor két ingatlanja után.

“A budapesti házunk rezsije 2021 novemberében 55.190, 2022 novemberében 178.598 forint, a felcsúti házam rezsije pedig 2021 novemberében 47.756 forint, 2022 novemberében 121.973 forint volt”

– közölte Orbán Viktor Bedő Dávid kérdésére.

“Felháborító, hogy a miniszterelnök, aki hazug módon sokszor bújik a nép egyszerű gyermeke bőrébe, többet fizet egy hónapban a rezsiért, mint amennyi egy kezdő pedagógus bére ma Magyarországon” – kommentálta a kormányfő rezsiköltését a Momentum képviselője a bejegyzésében.

Bedő hozzátette, szomorú, hogy Orbán megengedheti magának, hogy így éljen az emberek pénzéből, magyarok millióinak viszont nélkülözniük kell.

A Momentum képviselője hozzátette, Orbán Viktor a válaszában csak a felcsúti és budapesti ingatlanjait szerepelteti, a hatvanpusztai majorság költségeiről azonban nem számolt be.

A hatvanpusztai családi birtok egyébként papíron nem Orbán Viktor tulajdona.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: