Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke fején találta a szöget és olyan írást tett közzé személyes oldalán, amely után Orbán biztosan megint örjöngeni fog, ahogy szokott.

Gyurcsány Ferenc írását változtatás nélkül közöljük:

Törpe
A Törpe nem törpeállamot vezet. Úgy két-három százalék az egészhez képest. Ez nem kevés. Vannak kisebbek és nagyobbak is.

A Törpe pipiskedik, ágaskodik, mióta csak van. Nem szeret törpe lenni. Sejtem, lehetnek fiatalkori becsípődései is. Csak gondolom. Nagy hang, kis képesség. Egyelőre több a kudarc, mint a valóságos győzelem.

Most az mondja a Törpe, rosszalva Európa Oroszország elleni szankcióit, hogy olyat még nem látott a világ, hogy egy törpe szankciót hirdessen egy óriással szemben.
Mondja ezt a Törpe, aki egy évtizede megy szembe saját, országánál egyébként ötvenszer nagyobb közösségével.

Úgy olvasom, a tudathasadás gyógyítható. A kóros hazudozás is. De akkor nézzük a konkrét esetet! Kóresetet.

Az Európai Unió gazdasági ereje legalább ötszöröse az oroszországinak. A NATO legalább tizenkétszer többet költ katonai kiadásokra, mint Oroszország, az előbbi hadseregének létszáma négyszer nagyobb, mint Oroszországé.

Mi előbb-utóbb megoldjuk energia gondjainkat. Mi tudunk venni. Lehet, hogy drágábban. Oroszország nem fog tudni eladni. Sehogy.

Talán már ennyiből is látszik, hogy ki a törpe, és ki az óriás. Oroszország egyetlen tekintetben van versenyben az Egyesült Államokkal, ez a nukleáris erő. Minden másban fényévekre van az USA-tól és a “kollektív Nyugattól”.

A mi szerencsétlen Törpénk meg mentegeti a gyilkost és azért érvel, hogy ne büntessük őt és országát emberek ezreinek haláláért.

Nem tudom, annak idején mennyibe került a francia államnak a nyaktiló, a guillotin megépítése, felállítása, a hóhér díja. Nem tudom hány souval lett volna olcsóbb a vekni, ha az állam lemond a büntetés fejmetsző eszközéről.

De azt látom, hogy a rongy magyar kormányfő pár forintért eladná a magyar nemzet lelkét, a szomszédos Ukrajna becsületét, épségét.

Rongyember. Piszkos.
Történelmi Törpe.
Meg egyébként is.

Kérjük ossza meg másokkal is, ha Ön szerint is igaza van Gyurcsány Ferencnek. Erről ugyanis a kormánysajtó biztosan nem mer majd beszámolni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: