Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azért jó tudni, hogy nem vagyunk egy következmények nélküli ország… ja nem…

Gyakorlatilag egy enyhe ejnye-bejnyével megúszta a férfi, aki a DK politikusának lefejezésével fenyegetőzött a közösségi médiában.

Nem emeltek vádat, de megrovást kapott az a férfi, aki az édesanyja Facebook-profiljáról – az asszony tudta nélkül – többek között fejlevágást, felgyújtást és a családja kiirtását helyezte kilátásba hosszas üzeneteiben Kálmán Olgának – írja a Blikk.

Ezen túl közölték a fenyegetővel, hogy „többet ilyet ne csináljon”, továbbá kötelezték 241 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére, fogalmaz a lap.

Az ügyben megszólalt Kálmán Olga is, aki szerint:

„Önmagában az a tény, hogy a rendőrség és az ügyészség is komolyan vette az ügyet, nagyon fontos lépés az ország normális működése irányába.

Hiszen nem az a lényeg, mekkora a büntetés, hanem az, hogy az illető és mindenki más, aki azt gondolja, büntetlenül lehet másokat fenyegetni, becsmérelni a közösségi portálokon, tanuljon az ügyből. (…)

Elfogadtam az ügyészség döntését, és egyáltalán nem bántam, hogy az egyébként is leterhelt bíróságok idejét nem raboltuk azzal, hogy egy politikailag megvezetett állampolgár mentális állapotával foglalkozzon a testület közpénzen”

– reagált a fejleményekre a Blikknek Kálmán Olga.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: