Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A pedagógusok biztosan fognak kapni három egymást követő évben 10-10-10 százalékos béremelést – válaszolt Orbán Viktor Harangozó Tamás MSZP- frakcióvezető-helyette kérdésére a parlament hétfői ülésén.

Erre a konkrét kérdésre egy egyenes ember egyenesen válaszolna. De aki szemfüles volt feltűnhetett neki, mi most Orbánról beszélnük.

És ami azt illeti a válasza közel sem volt összeszedett. Inkább csak hebegett-habogott valamit arról, hogy az orvosoknak a valaha volt legnagyobb emelést adták az elmúlt másfél évben, Aztán hirtelen rájött, hogy mindenről Gyurcsány és az MSZP tehet.

A tömegesen felmondó rendőrökkel kapcsolatban ugyanis arról kezdett elmélkedni nem kevesek csodálkozó fejcsóválása mellett, hogy a Gyurcsány-kormány a rendőrséget hogyan építette le.

Bezzeg Pintér Sándor építette újjá romjaiból. (Csak halkan kérdezem, akkor hogy volt rendőrterror amiről beszélni szokott?)

Orbán szerint amikor az MSZP volt kormányon, elvette az egészségügyi dolgozók, a pedagógusok fizetését, szétverték a rendőrséget, bezárták az iskolákat. Ezzel szemben a Fidesz-kormány segíti őket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: