Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bencsik Gábor, a Magyar Demokrata szerzője – mint arról mi is beszámoltunk – a jobboldali újságíróktól szokatlanul dolgot tett kedden: bírálta a közmédiát.

Azt írta ugyanis a Facebookon, hogy kimondja „azt, amit a jobboldalon is mindenki tud: a magyar közszolgálati televízió politikai elfogultsága tarthatatlan”.

A közmédia még kedden éjjel kiadott válaszul egy közleményt, amit a hvg.hu vett észre.

Ebben azt állították, hogy igenis beszámoltak a fontosabb ellenzéki eseményekről, amikhez kommentet is kértek az ellenzéki politikusoktól, ők azonban nem reagáltak ezekre.

Majd jött a szokásos sorosozás és kommunistázás. Arról írtak például, hogy „a korábban Soros György által finanszírozott alapítványnak dolgozó Bencsik Gábor is beállt abba a baloldali sorba, amelynek tagjai rendszeresen, alaptalanul vádolják a közmédiát”.

Majd pedig arról, hogy „az egykoron Soros György egyik alapítványának dolgozó, jelenleg pedig egy jórészt kulturális megfontolásokból vásárolt hirdetésekből fenntartott, legfeljebb ezres nagyságrendben elérhető havilapnál főmunkatársként dolgozó Bencsik figyelmét bizonyára elkerülte, hogy…”.

De olyat is odaszúrnak, hogy „ahogy az a felsoroltakból is kiolvasható, a Horn Gyula kormánya idejében a Nyugdíjpénztárak Országos Szövetsége elnökének is megválasztott Bencsik Gábor álláspontja újságírói pályafutása alatt a saját érdekeinek megfelelően többször is változott.”

Forrás: hvg.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: