Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az elmúlt hónapok attól voltak hangosak a Fidesz propaganda oldalain, ha az ellenzék nyer, el fogja zárni az orosz gázcsapokat.

Ehhez képest pár nappal a választások után éppen a Fidesz Európai parlamenti frakciója szavazta meg azt az EU-s állásfoglalást, amiben azt követelik, hogy azonnal állítsák le az orosz kőolaj, földgáz, szén és nukleáris üzemanyag behozatalt.

Hazudnak!

Ehhez képest a Fidesz furfangosan próbálta kommunikálni, hogy a Fidesz európai parlamenti képviselői a csütörtöki szavazáson is határozott nemmel szavaztak arra a javaslatra, hogy embargót vezessenek be az Oroszországból érkező gázra, kőolajra és nukleáris üzemanyagra.

Az állásfoglalás vitája után előbb a különféle módosító javaslatokról szavaztak, amelyek sorában valóban nemmel szavazott a Fidesz, de végül a teljes állásfoglalást már megszavazták, amiben az orosz gáz behozatal azonnali leállásának követelésével értettek egyet.

A valódi tettek szintjén tehát mégiscsak az orosz gázbehozatal ellen szavazott a Fidesz. Ez már megszoktuk tőlük az elmúlt 12 évben:

Azt kell nézni, amit csinálnak, nem azt, amit hazudnak! Mert hazudnak.

Via: Ez a lènyeg


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: