Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Folyamatosan járja az országot a DK miniszterelnök-jelöltje.

Közösségi oldalán most elárulta, hogy a fórumokon tartott beszédek mellett leginkább a személyes találkozásokat szereti, mert ezek a beszélgetések azok, amelyek „a legnagyobb erőt adják nekem, hogy látom mennyien vagytok, akik hisztek a változásban” – írja Facebook-oldalán.

Bár az országjárásom minden helyszínén szoktam ugyan egy rövidebb beszédet mondani, mert ez a politikai rendezvények sajátossága, de igazán azt szeretem, amikor a végén beszélgetünk és meghallgathatlak Titeket a hétköznapi küzdelmetekről, örömötökről és bánatotokról.

Tegnap Albertirsán is sok-sok ilyen beszélgetésben volt részünk Magdics Mátéval, a DK helyi jelöltjével. Ezek mutatják meg igazán, hogy 2022 után min kell majd változtatnunk. Mert a haza és a nemzet a keményen dolgozó áruházi rakodómunkások, az állam által magára hagyott rokkantnyugdíjasok vagy éppen azon iskolás gyerekek sokasága, akik nem kapják meg ugyanazt a színvonalú oktatást Szabolcsban, Borsodban, de még Pest megyében sem, mint a budai kerületekben.

És ezek a beszélgetések azok, amelyek a legnagyobb erőt adják nekem, hogy látom mennyien vagytok, akik hisztek a változásban, abban, hogy Magyarország végre újra azokról fog szólni, akikről mindig is szólnia kellett volna: rólatok, a tisztességes Sokakról!
????
#DobrevKlára

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: